Anar al contingut
Investidura Feijóo
Informe cooperació internacional
Accident transport escolar
Últimes notícies
Informatius a la carta
Les receptes de 'La cuina de Morera'
FesTalent
Poble CV
Et sona
Obrir navegació
Buscar continguts
Receptes de pastissos
13/09/2023
Enganyabovos
Per al café
30/06/2023
Pastís d'arròs amb llet
Atenció, llépols!
20/06/2023
Pastís de carabassa i formatge
Un dolcet molt ben presentat
13/06/2023
Bescuit de xocolate i roses
"Com més sucre, més dolç"
08/06/2023
Bescuit de garrofa
Sense sucre
05/06/2023
Coca borratxa
Però sols una miqueta...
29/05/2023
Bescuit de poma
Un clàssic
18/05/2023
Bes visigòtic
Un dolç llegendari
04/05/2023
Bescuit amb crema de pètals de rosa
Cuinem amb microones
20/04/2023
Bescuit de cabell d'àngel i nata
Prepareu el forn!
12/04/2023
Pastís de formatge japonés
Com estar pels carrers de Tòquio
05/04/2023
Pastissets de mel
“A qui es fa de mel, les mosques se’l mengen”
31/03/2023
Pastís de formatge i xocolate
Per a fer-lo mil vegades
10/03/2023
Coca de Castelló
No és la típica coca
21/02/2023
Pastís de bresquilla i avena
“Després de la bresquilla i del meló, beuràs el vi millor”
16/02/2023
Braç de gitano
“Criat que és ben pagat, té sempre el braç preparat”
07/02/2023
Milfulls de dàtils d’Elx
“Ser un dàtil de barberia”
06/02/2023
Bescuit de te matxa
El te de moda
03/02/2023
Bescuit de pitera amb melmelada de figues
“Un bescuit, qualsevol se’l menja”
02/02/2023
Pastís de poma a l'estil anglés
Cada país té el seu