Novetats

Més
Altea la casa de la mar

Altea la casa de la mar
Documental sobre la transformació econòmica i l'evolució social que es va produir a Altea des dels anys seixanta del segle XX fins a l'actualitat, com a conseqüència de l'arribada del turisme i la globalització.

Bruno Lomas, Rei i Rebel

Bruno Lomas, Rei i Rebel
La irresistibe personalitat del fill d'un metge de Xàtiva que va introduir a Espanya el rock, revolucionant la música pop dels anys 60 a España. L'aventura vital i artística de Bruno Lomas narrada per crítics musicals, companys i figures com Serrat o Miguel Ríos.

La esencia sostenible

La esencia sostenible
Xef, empresària, formadora i fundadora de Dones en Gastronomia, María José San Román és un referent de la restauració alacantina. Investigadora i difusora de la sostenibilitat com a motor gastronòmic, combina en les receptes la innovació amb la tradició mediterrània.

El carrer és ma casa

El carrer és ma casa
Durant la pandèmia, les persones sense llar van tornar a ser les principals oblidades. Aquesta és la història d'algunes d'elles i de les associacions i institucions valencianes que van treballar per a ajudar-les.

TIP i CIA

TIP i CIA
Tip i Cia és un documental que intenta reflectir els aspectes més importants de la personalitat i carrera professional de Luis Sánchez Pollack. El programa es centra en els aspectes inequívocament “típics” a través de les persones que el van conéixer i treballaren amb ell, per intentar mostrar el que és el misteri de l’humor de Tip. Tip i Cia és un homenatge a un humorista genial, un creador lúcid i sincer que va aconseguir arribar al cim de la seua professió aconseguint fer riure amb intel·ligència, i que això pareguera el més fàcil del món.

Destacats