Header Cadena de valor

Cadena de valor

tp

Cadena de valor és un espai informatiu d'actualitat empresarial i anàlisi de tendències en economia, tecnologia, turisme i societat.

Seccions

Reportatges

Més
39a edició de la gala Importantes

39a edició de la gala Importantes
En aquesta edició d'Importantes s'ha reconegut la investigació, el talent, la trajectòria i la solidaritat de díhuit persones i institucions de la província d'Alacant.

Cooperación internacional ambiental Colòmbia

Cooperación internacional ambiental Colòmbia
Iscod UGT-PV du a terme la jornada de sensibilització “Models d'atenció integral a víctimes de violència de gènere: experiències a la Comunitat Valenciana i l'orient d’Antiòquia (Colòmbia)” per a donar a conéixer les accions que s'estan realitzant dins del projecte. Una jornada amb diversos testimonis i una taula en què el tema principal és l'erradicació i sensibilització de la violència de gènere.

El Congrés Nacional Farmacèutic més valencià

El Congrés Nacional Farmacèutic més valencià
L'exposició "Valentia ars pharmaceutica", emmarcada en el 23 Congrés Nacional Farmacèutic, destaca la importància de la professió farmacèutica al llarg dels segles, des de les seues arrels a València fins a la seua evolució global. Amb una perspectiva interactiva, l'exposició convida els visitants a explorar la història, el present i el futur de la farmàcia, ressaltant el paper crucial en el desenvolupament i la innovació de la professió del Col·legi Oficial de Farmacèutics de València (MICOF) i del Consell General de Col·legis Farmacèutics.


Notícies