Concerts

Veure-ho tot
Concert Zoo 'Llepolies'

Concert Zoo 'Llepolies'
Concert del grup valencià ZOO al Palau Sant Jordi de Barcelona, celebrat el 10 de desembre de 2022. El grup de Gandia va ofereir un concert davant 15.000 persones en el qual va recórrer el seu tercer disc, ‘Llepolies’, amb la seua irresistible mescla sonora.

Festes

Veure-ho tot
14.05.2023 | TRASLLAT MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS

14.05.2023 | Trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats
El trasllat és un moment especialment significatiu en el calendari festiu dels valencians, que cada segon diumenge de maig reten homenatge a la patrona de la Comunitat Valenciana en un trasllat de la imatge pelegrina des de la basílica fins a la Catedral per la porta dels Ferros. 

Aquest diumenge la Missa d'Infants torna a À Punt

14.05.2023 | Missa d'Infants
Missa d’Infants des de l'altar de la Basílica de València, un dels actes religiosos més multitudinaris en honor a la Mare de Déu dels Desemparats i que conta també amb la participació de corals juvenils.

12.05.2023 | Fas festa

12.05.2023 | Fas festa
Hui en ‘Fas festa’ ens mullem a Cofrents, viatgem a l’edat mitjana amb la Torre de les Maçanes i les Useres, cantem i ballem a Petrer i Biar. I estem en directe a València i Vila-real! Amb dos padrins d’excepció al plató: Carme Juan i Pere Aznar. Tota una festa conduïda per Ferran Cano!