zoom header

Zoom

12

Sèrie de reportatges d’investigació de temes d’actualitat sobre assumptes socials i polítics que tenen lloc a la Comunitat Valenciana. Cada setmana tracta un assumpte diferent, posant el focus en els perquès i les seues conseqüències, a través de l'entrevista i de la investigació per a entendre-ho tot més i millor. Amb Jose Sáez.

Articles

Més
butxaca magica 100€

Articles de segona mà a la venda en internet que et sorprendran
La butxaca màgica de Doraemon, un poble sencer d'Alacant, un ninot de neu desfet i fins i tot, bragues usades que es venen entre 50 i 80 euros.  I és que en internet es pot vendre de tot, però de segur que estos altres productes de segona mà també et sorprenen. Ho repassem en

Venda de productes nous a preu de segona mà

Comprar productes nous a preus de segona mà, també és possible
Quasi el 40% dels espanyols que compra en internet acaba tornant algun producte. Però el que moltes persones desconeixen és que a les grans plataformes els resulta més rendible vendre’ls en botigues seues de segona mà. Crazy Day Factory, l'outlet d’Amazon, és un dels magatzems que ha visitat l’equip de Zoom . Allí ha parlat amb els compradors i també amb els responsables del magatzem. Es tracta d'una nau on els compradors troben articles nous que són venuts com de segona mà pel fet d'haver arribat al consumidor i este haver-los provat, en alguns casos, i rebutjat.  

La nova moda de regal per la I Comunió, un lingot menut d’or de 2 o 5 grams

"Ara està de moda regalar als que prenen la Comunió un lingot menut de 5 grams o de 2 grams”
En el programa de Zoom dedicat als productes de segona mà, el joier David Mellado ha explicat que el 2008 va marcar un abans i un després pel que fa a la compravenda d’or. Uns i altres especialistes consultats apunten que "és un bon moment" per a comprar or. Segons Felipe Sánchez, professor de Finances d’Edem: “l’or és un actiu físic que sempre manté valor, generació rere generació”. L’especialista financer Eduardo Bolinches confessa que el seu pla de pensions “és or físic” perquè per a ell és el valor que més manté el poder adquisitiu. Una inversió refugi que diuen no està reservada per als que més tenen. Qualsevol amb un sou normal pot invertir en or. Fins i tot afecta a les modes. Com ha explicat Eduardo Bolinches, “ara està de moda regalar als xiquets i xiquetes que prenen la Comunió un lingotet de 5 grams o de 2 grams”.