CRÒNICA MÈDICA: Estat d'alarma
Logo Crònica mèdica
DES DE LA BANDA
Logo Des de la banda

Programació

07:00
Logo El musiquer
MUSICAL/PROGRAMA ESPECIALITZAT/CLASSICA

El musiquer és un espai reservat a la música clàssica, amb el protagonisme que es mereix. Un programa de la Xarxa d'Emissores Municipals en col.laboració amb À Punt en què té cabuda un grapat de gèneres musicals, tractats de manera amena i concertant.

08:30
Logo Les notícies del matí
INFORMATIU

Primer repàs informatiu de la ràdio pública. L'actualitat de la Comunitat Valenciana, Espanya i la resta del món, amb les últimes hores de la nit i les previsions més importants del dia, de la mà de Jordi Cabezas.

13:30
label a punt esports genèric
INFORMATIU ESPORTIU

Espai presentat per Fermín Rodríguez i Josevi Sánchez sobre esports i esportistes a la Comunitat Valenciana.

14:30
Logo Notícies migdia
INFORMATIU/DIARI

Programa conduït per Glòria Valls, que dona l'actualitat diària en la plataforma de la ràdio d'À Punt Mèdia. De 14:30 a 15:30 hores, tot un repàs dels fets més rellevants del matí, acompanyats d’entrevistes a experts per aprofundir en alguns dels temes.

16:05
proxima parada
ENTRETENIMENT/MAGAZIN

Un magazín diari d'actualitat i entreteniment presentat per Susanna Lliberós i basat en la vertebració del territori, la curiositat, la cultura valenciana i la divulgació.

20:00
Les notícies de la nit
INFORMATIU/DIARI

Informatiu nocturn de la ràdio d’À Punt conduït per Alba Requejo. Cada dia, una hora d'informació, serveis i agenda, i una hora més d'anàlisi i reflexió amb la tertúlia d'actualitat.

00:00
Logo Territori sonor
MUSICAL/MAGAZIN

Presentat per Manuela Alandes. Un espai dedicat a la música que valora la diversitat d'estils i de llengües. L'aparador de l'escena musical.

05:30

SONEM (reemissió)

MUSICAL/RADIOFORMULA