Programació

07:00
Logo El musiquer
MUSICAL/PROGRAMA ESPECIALITZAT/CLASSICA

El Musiquer és un espai reservat a la música clàssica, amb el protagonisme que es mereix. Un programa de la Xarxa d'Emissores Municipals en col.laboració amb À Punt en què té cabuda un grapat de gèneres musicals, tractats de manera amena i concertant.

08:30
Les notícies del matí - miniatura
INFORMATIU

Primer repàs informatiu de la ràdio pública. L'actualitat de la Comunitat Valenciana, Espanya i la resta del món, amb les últimes hores de la nit i les previsions més importants del dia, de la mà de Jordi Cabezas.

09:00
PFM Thumbnail - T10
ENTRETENIMENT/MAGAZIN
tp

El magazín dels matins de dissabte i diumenge. El desastre dels caps de setmana amb Susa Calafat, que modera una colla de gent immoderada. I sí, podríem fer-ho millor.

13:00
logo El Rall
INFORMATIU

Programa de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes i la FVMP on recorrem les emissores locals per apropar-vos l'actualitat dels nostres pobles. Amb Gemma Juan.

14:30
Logo Notícies migdia
INFORMATIU

La informació no descansa el cap de setmana. Cada dissabte i cada diumenge al migdia, Jordi Cabezas fa un resum de les últimes hores, amb atenció especial a la informació de proximitat i esportiva.

15:00
Miniatura Cadena de valor
INFORMATIU/DIARI

Programa per a tractar qüestions d’economia en clau didàctica i accessible. Un espai, conduït per Pere Ferrer i amb la col·laboració de Paloma Insa, per als consumidors i pimes que aposten per la sostenibilitat i la innovació al nostre territori.

16:00
Logo Des de la banda
ESPORTIU/CARRUSEL

Partit 16:15 Llevant-Eldense. Partit 18:00 València Basket-Bàsquet Girona (ACB) Partit 18:30 Burgos-Elx Partit 21:00 Almeria-València

23:30

SONEM

MUSICAL/RADIOFORMULA

L'espai musical sense pauses de la ràdio d' À Punt, on descobrir les novetats setmanals de l'escena valenciana. Des del pop, el rock i la música urbana i electrònica, fins al folk, la cançó d'autor/a, el jazz i la música mestissa.

00:00
Logo Gabinet de curiositats
CULTURAL/DIVULGATIU

En el primer programa de ‘Gabinet de curiositats’ ens hem endinsat en la novel·la ‘Frankenstein o el Prometeu modern’, de Mary Shelley. Hem analitzat les temàtiques i els elements interessants i innovadors que l'escriptora va saber conjugar a la perfecció per tal de crear una obra original i diferent. Entre altres coses, parlarem de la llegenda de Villa Diodati, la influència de les noves teories

01:00
PFM Thumbnail - T10
ENTRETENIMENT/MAGAZIN
tp

El magazín dels matins de dissabte i diumenge. El desastre dels caps de setmana amb Susa Calafat, que modera una colla de gent immoderada. I sí, podríem fer-ho millor.