Programació

07:00
Logo El musiquer
MUSICAL/PROGRAMA ESPECIALITZAT/CLASSICA

El musiquer és un espai reservat a la música clàssica, amb el protagonisme que es mereix. Un programa de la Xarxa d'Emissores Municipals en col.laboració amb À Punt en què té cabuda un grapat de gèneres musicals, tractats de manera amena i concertant.

08:30
Les notícies del matí - miniatura
INFORMATIU

Primer repàs informatiu de la ràdio pública. L'actualitat de la Comunitat Valenciana, Espanya i la resta del món, amb les últimes hores de la nit i les previsions més importants del dia, de la mà de Jordi Cabezas.

09:00
Logo del programa 'Podríem fer-ho millor'
ENTRETENIMENT/MAGAZIN
tp

Magazín d'actualitat fet per l'única gent que volia treballar el cap de setmana. Maria Juan tracta de posar-hi orde, però podria fer-ho millor

12:05
Logo Des de la banda
ESPORTIU/CARRUSEL

12:00h. Alcoià-Cornellà (1ª RFEF) 12:30h. Cadi la Seu-València Basket (ENDESA FEMENINA) 14:00h. Betis-Llevant

17:05
Logo A córrer
ESPORTIU/REVISTA

Esta setmana parlem amb detall de la Marató de València amb Juan Botella, gerent de la SD Correcaminos. Sabrem quanta gent de fora de la Comunitat Valenciana i d'Espanya vindrà a córrer-la. En l'agenda passem per Xiva, Guardamar del Segura i la Vila Joiosa. A estes dos últimes localitats es disputen carreres en la modalitat de cros, que ara està en plena temporada.

19:00
Logo Cafetí d'artistes
CULTURAL/DIVULGATIU

Beatriz Fernández Aucejo acumula un currículum impressionant que l’ha dut a ocupar la titularitat de l’Orquestra Filharmònica de València, que compagina amb la titularitat de la Societat Musical “Lira Castellonera”. Tot això després d’haver dirigit, com a invitada o com a titular, més d’una trentena de formacions arreu del món. Des de la banda de la seua Paiporta natal fins a la Navy Band de la República de Corea, passant per algunes de les millors orquestres europees. Beatriz Fernández Aucejo, és una dona que, a més de perseverança, té talent, carisma, molts somnis a complir i una meta. Ho té tot a favor, porta la batuta i va a totes

20:05
Logo Bambolina sonora
DRAMÀTICS I FICCIÓ

Una mare amb demència, dos germanes bessones, el metge, i la veu d’un misteriós home son els ingredients de Tempesta, una tragicomedia de la dramaturga castellonenca Begoña Tena. En esta història coneixerem Clea, qui cuida de sa mare amb demencia i vorem els problemes familiars i situacions que açò comporta des d’un punt de vista amb ironia i humor.

21:00
Territori sonor, miniatura
MUSICAL/MAGAZIN

Vivim en directe des del Teatre Principal de Castelló de la Plana la quarta edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Entrevistes amb els guanyadors i guanyadores, els assistents i catifa groga, entre d’altres.

00:00
Territori sonor, miniatura
MUSICAL/MAGAZIN

Visita l’estudi Sienna per a presentar-nos el seu últim treball ‘Melancolic’, Mara Aranda ens convida al CIMM per a gaudir de la història i la música medieval, Senior parla del seu pròxim concert al festival Deleste, i parlem amb l’alumnat del Col·legi Hernández a Castelló, a la Ribera Alta, en el marc del 25N.

02:00
Logo del programa 'Podríem fer-ho millor'
ENTRETENIMENT/MAGAZIN
tp

Magazín d'actualitat fet per l'única gent que volia treballar el cap de setmana. Maria Juan tracta de posar-hi orde, però podria fer-ho millor

05:00

SONEM

MUSICAL/RADIOFORMULA