Programació

07:00
Logo Cafetí d'artistes
CULTURAL/DIVULGATIU

"Cafetí d'artistes" és un espai de conversa per on desfila el bo i millor de la nostra cultura. En cada programa, Lluis Miquel Campos i Tonino s'encarreguen de conduir la xarrada amb una persona rellevant de les arts, les lletres i l'escena valenciana.

08:00
Logo Les notícies del matí
INFORMATIU/DIARI

Un espai informatiu innovador, editat i presentat per Vanessa Sanchis durant la primera hora de programa i Clara Castelló de 8:00 a 11:00 amb Elpídia Bellver en l'edició. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 11:00 del matí, per la ràdio i la televisió d'À Punt simultàniament. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:00
Logo Podríem estar millor
ENTRETENIMENT/MAGAZIN

El programa d’actualitat i humor dels caps de setmana, presentat per l’actriu i còmica Maria Juan. Ara també de dilluns a divendres, l’actualitat i l’entreteniment del 'Podríem estar millor' amb Susa Calafat i tota la seua tropa.

14:00
label a punt esports genèric
INFORMATIU ESPORTIU

Espai presentat per Fermín Rodríguez i Josevi Sánchez sobre esports i esportistes a la Comunitat Valenciana.

14:30
Logo Notícies migdia
INFORMATIU/DIARI

Programa conduït per Glòria Valls, que dona l'actualitat diària en la plataforma de la ràdio d'À Punt Mèdia. De 14:30 a 15:30 hores, tot un repàs dels fets més rellevants del matí, acompanyats d’entrevistes a experts per aprofundir en alguns dels temes.

15:00
Logo Territori d'estiu
MUSICAL/RADIOFORMULA
tp

Torna l’estiu i la música pren tot el protagonisme en la graella de la ràdio d’À Punt

20:00

LES CINC LLUNES

Les cinc llunes

CULTURAL/DIVULGATIU
tp

Un magazín dinàmic i singular amb elements de creació i d’entreteniment. Es tracta de divulgar i promoure la diversitat cultural valenciana en cinc blocs temàtics: cinema, teatre, dansa, circ i música.

21:00
Logo Una habitació pròpia
CULTURAL/DIVULGATIU/LITERATURA

La divulgadora literària Irene Rodrigo ens convida a la seua habitació per a parlar sobre llibres i no sobre literatura, perquè dins d'ells està la teua vida.

22:00
Miniatura plis play
ENTRETENIMENT/PROGRAMA-TEMÀTIC
tp

El periodista Eugenio Viñas inaugura per a A Punt la plataforma Twitch amb entrevistes als streamers més destacats de la Comunitat Valenciana i del moment.

23:00
Miniatura territori en concert
MUSICAL/PROGRAMA ESPECIALITZAT
tp

Programa musical presentat per Manuela Alandes i Vicent Colonques. Concerts de grups valencians, gravats en directe i sense públic, en diferents sales de música. A més de l’actuació, s'inclou un resum de la trajectòria dels grups.

23:45
Logo Comediants
ENTRETENIMENT/HUMOR

Programa de monòlegs d’humor a la valenciana realitzat, per primera volta, en valencià. Presentat per l’actriu ontinyentina Maria Juan.

05:30

SONEM (reemissió)

MUSICAL/RADIOFORMULA
06:00

LES CINC LLUNES (reemissió)

Les cinc llunes

CULTURAL/DIVULGATIU
tp

Un magazín dinàmic i singular amb elements de creació i d’entreteniment. Es tracta de divulgar i promoure la diversitat cultural valenciana en cinc blocs temàtics: cinema, teatre, dansa, circ i música.