Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
INFORMATIU/DIARI

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Clara Castelló i Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 12:00 del matí, per la ràdio i el web d'À Punt simultàniament. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

12:05
logo El Rall
INFORMATIU

Programa de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes i la FVMP on recorrem les emissores locals per apropar-vos l'actualitat dels nostres pobles. Amb Helena Montaner.

13:30
label a punt esports genèric
INFORMATIU ESPORTIU

Espai presentat per Fermín Rodríguez i Eva Casañ sobre esports i esportistes a la Comunitat Valenciana.

14:30
Logo Notícies migdia
INFORMATIU/DIARI

Programa conduït per Glòria Valls i Antoni J. Cano, que dona l'actualitat diària en la plataforma de la ràdio d'À Punt Mèdia. De 14:30 a 15:30 hores, tot un repàs dels fets més rellevants del matí, acompanyats d’entrevistes a experts per aprofundir en alguns dels temes.

15:30
PRÒXIMA PARADA - Thumbnail - juliol
ENTRETENIMENT/MAGAZIN

Un magazín diari d'actualitat i entreteniment presentat per Susanna Lliberós i basat en la vertebració del territori, la curiositat, la cultura valenciana i la divulgació.

20:05
Les notícies de la nit
INFORMATIU/DIARI

Informatiu nocturn de la ràdio d’À Punt conduït per Sara Garcia. Cada dia, una hora d'informació, serveis i agenda, i una hora més d'anàlisi i reflexió amb la tertúlia d'actualitat.

21:00
Logo del programa 'Territori sonor'
MUSICAL/MAGAZIN
tp

Presentat per Manuela Alandes. Un espai dedicat a la música que valora la diversitat d'estils i de llengües. L'aparador de l'escena musical.

00:00
Miniatura territori en concert
MUSICAL/PROGRAMA ESPECIALITZAT
tp

Programa musical presentat per Manuela Alandes i Vicent Colonques. Concerts de grups valencians, gravats en directe i sense públic, en diferents sales de música. A més de l’actuació, s'inclou un resum de la trajectòria dels grups.

01:30

SONEM (reemissió)

MUSICAL/RADIOFORMULA

L'espai musical sense pauses de la ràdio d' À Punt, on descobrir les novetats setmanals de l'escena valenciana. Des del pop, el rock i la música urbana i electrònica, fins al folk, la cançó d'autor/a, el jazz i la música mestissa.