Sèries

L'Alqueria Blanca

Els Falcó i els Pedreguer protagonitzen històries amb l'amor per damunt de la diferència de classes, l'enveja i l'escàndol davant d'alguns dels avanços de la societat.

Després de tu

Pau intenta refer la vida després de la mort sobtada de Raquel, la seua dona. Aquest procés de dol no serà gens fàcil, ni per a Pau ni per als seus fills adolescents, dels quals mai s’ha ocupat del tot i que viuen el dol a la seua manera.

Desenterrats

El doctor Samuel tracta de recompondre el seu passat en un sanatori aïllat a la muntanya després de perdre la seua família en un tràgic accident. Els pacients del sanatori estan sotmesos a un estrany experiment i no tenen memòria... Però tot canvia quan una d'elles, Natàlia, comença a recordar.

Laberint de pau

Any 1945. La guerra ha acabat i la neutral Suïssa s'ha salvat del conflicte. Klara, Johan i Egon s'adonen que la façana de la pau es compra amb la sang de les víctimes de la guerra.

La guerra ha acabat

1945, Segona Guerra Mundial. En els dies posteriors a l'alliberament, els camins de Davide i Giulia, els dos vinculats a la Resistència, es creuen per casualitat.

La Vall

Sèrie de ficció que conta la història d'un poble que vol evitar quedar-se despoblat i ofereix les cases deshabitades a nous pobladors.

La fossa

L’aparició d’un jove assassinat al costat d'una fossa de la Guerra Civil serà només l'inici d’una complexa investigació que obrirà ferides del passat i del present.

Parany

Jack, un periodista nord-americà cínic i desacreditat es destinat a la València de 1937, on coneix una dona molt especial i intervé en uns fets decisius per a la República.

Maniàtics

Retrat humorístic dels esforços, patètics i entranyables a la vegada, de huit personatges en la seua recerca de la felicitat.

Diumenge, paella

Els Costa són una família molt particular que es reuneix cada diumenge al voltant d'una paella. Una família sense límits en les seues relacions, on tots estan en totes les guerres.

Senyor retor

Un nou retor s'ha de fer càrrec de la parròquia de Sant Antoni de Benifassem, malgrat que la seua vocació mirava més lluny que els paratges d'aquesta petita població.

La Forastera

Lola, una valenciana a Barcelona, es veu forçada a tornar a València. Convertida en la forastera, Lola haurà de trobar el seu lloc.

Les Moreres

Dues famílies enfrontades: els Alapont Bonet i els Montaner. Quan les dues famílies es creuen inesperadament, sorgeixen problemes inimaginables.

Unió musical Da Capo

Joan, un jove músic, torna al seu poble natal on intentarà fer les paus amb son pare i posar la banda de la Unió Musical de Benitaulell en funcionament de nou.

Bon dia, bonica

Anna Ferrer torna al seu barri on un cúmul d'esdeveniments inesperats faran que s'haja de fer càrrec del negoci familiar, retrobant-se amb un passat carregat de passions i secrets.

Negocis de família

Arran de l'herència de l'hotel El Olvido, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics...

Pel·lícules

Més