Sèries
L'Alqueria Blanca

Els Falcó i els Pedreguer protagonitzen històries amb l'amor per damunt de la diferència de classes, l'enveja i l'escàndol davant d'alguns dels avanços de la societat.

Les Moreres

Dues famílies enfrontades: els Alapont Bonet i els Montaner. Quan les dues famílies es creuen inesperadament, sorgeixen problemes inimaginables.

Negocis de família

Arran de l'herència de l'hotel El Olvido, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics...

La Forastera

Lola, una valenciana a Barcelona, es veu forçada a tornar a València. Convertida en la forastera, Lola haurà de trobar el seu lloc.

La Vall

Sèrie de ficció que conta la història d'un poble que vol evitar quedar-se despoblat i ofereix les cases deshabitades a nous pobladors.

Diumenge, paella

Els Costa són una família molt particular que es reuneix cada diumenge al voltant d'una paella. Una família sense límits en les seues relacions, on tots estan en totes les guerres.

Maniàtics

Retrat humorístic dels esforços, patètics i entranyables a la vegada, de huit personatges en la seua recerca de la felicitat.

Bon dia, bonica

Anna Ferrer torna al seu barri on un cúmul d'esdeveniments inesperats faran que s'haja de fer càrrec del negoci familiar, retrobant-se amb un passat carregat de passions i secrets.

Parany

Jack, un periodista nord-americà cínic i desacreditat es destinat a la València de 1937, on coneix una dona molt especial i intervé en uns fets decisius per a la República.

Senyor retor

Un nou retor s'ha de fer càrrec de la parròquia de Sant Antoni de Benifassem, malgrat que la seua vocació mirava més lluny que els paratges d'aquesta petita població.

Unió musical Da Capo

Joan, un jove músic, torna al seu poble natal on intentarà fer les paus amb son pare i posar la banda de la Unió Musical de Benitaulell en funcionament de nou.

La fossa

L’aparició d’un jove assassinat al costat d'una fossa de la Guerra Civil serà només l'inici d’una complexa investigació que obrirà ferides del passat i del present.

Hotel Voramar

La història comença a mitjan 1928 en un hotel al costat de la mar a Skagerrak, deu quilòmetres al sud de Skagen. Narra les vivències dels hostes i empleats de l'hotel.

Agatha Christie

Minisèries basades en els best sellers d'Agatha Christie, l'autora més exitosa de la novel·la policíaca.

Comissari Dupin

Alguns veuen Bretanya com la fi del món. Com l'inspector d'homicidis Georges Dupin, a qui han destinat allí des de París. Amb la seua al·lèrgia al peix i por a l'oceà, se sent com un peix fora de l'aigua.

Merlí

Els Peripatètics comencen els curs de batxillerat. Han madurat una mica en general, però continuen sent els mateixos adolescents divertits i despistats de sempre.

El Paradís de les Senyores

Les històries, els amors, les esperances i les decepcions al voltant de la primera botiga amb departaments per a dames en el Milà dels anys 50.

Pel·lícules