MÚSICA DE BANDA: Agrupació Musical Jove de Manuel i SAC Unió Musical de Benetússer
Logo Música de banda
EL MUSIQUER (reemissió)
Logo El musiquer
Sèries
L'Alqueria Blanca

Els Falcó i els Pedreguer protagonitzen històries amb l'amor per damunt de la diferència de classes, l'enveja i l'escàndol davant d'alguns dels avanços de la societat.

Les Moreres

Dues famílies enfrontades: els Alapont Bonet i els Montaner. Quan les dues famílies es creuen inesperadament, sorgeixen problemes inimaginables.

Diumenge, paella

Els Costa són una família molt particular que es reuneix cada diumenge al voltant d'una paella. Una família sense límits en les seues relacions, on tots estan en totes les guerres.

La Forastera

Lola, una valenciana a Barcelona, es veu forçada a tornar a València. Convertida en la forastera, Lola haurà de trobar el seu lloc.

La Vall

Sèrie de ficció que conta la història d'un poble que vol evitar quedar-se despoblat i ofereix les cases deshabitades a nous pobladors.

Parany

Jack, un periodista nord-americà cínic i desacreditat es destinat a la València de 1937, on coneix una dona molt especial i intervé en uns fets decisius per a la República.

Maniàtics

Retrat humorístic dels esforços, patètics i entranyables a la vegada, de huit personatges en la seua recerca de la felicitat.

Bon dia, bonica

Anna Ferrer torna al seu barri on un cúmul d'esdeveniments inesperats faran que s'haja de fer càrrec del negoci familiar, retrobant-se amb un passat carregat de passions i secrets.

La fossa

L’aparició d’un jove assassinat al costat d'una fossa de la Guerra Civil serà només l'inici d’una complexa investigació que obrirà ferides del passat i del present.

Senyor retor

Un nou retor s'ha de fer càrrec de la parròquia de Sant Antoni de Benifassem, malgrat que la seua vocació mirava més lluny que els paratges d'aquesta petita població.

Unió musical Da Capo

Joan, un jove músic, torna al seu poble natal on intentarà fer les paus amb son pare i posar la banda de la Unió Musical de Benitaulell en funcionament de nou.

Alex Hugo

Alex Hugo, policia marsellés sobrenomenat, va optar per deixar la ciutat i una violència que ja no podia suportar per a aïllar-se a la muntanya, impulsat per la seua necessitat de llibertat.

Pel·lícules