Sèries

L'Alqueria Blanca

Els Falcó i els Pedreguer protagonitzen històries amb l'amor per damunt de la diferència de classes, l'enveja i l'escàndol davant d'alguns dels avanços de la societat.

Després de tu

Pau intenta refer la vida després de la mort sobtada de Raquel, la seua dona. Aquest procés de dol no serà gens fàcil, ni per a Pau ni per als seus fills adolescents, dels quals mai s’ha ocupat del tot i que viuen el dol a la seua manera.

Endeavour

Ambientada el 1965, la sèrie se centra en la carrera primerenca d'Endeavour Morse, agent policíac del departament de crim i investigació d'Oxford, que va abandonar la universitat sense graduar-se quan ja mostrava trets característics d'una peculiar personalitat.

Tornar a casa

Després de la Segona Guerra Mundial, Elizabeth Bligh, la matriarca de la família Bligh, creu que el seu fill George, que controla l'empresa familiar i acaba de perdre la seua dona Elaine, no se sentirà mai atret per una altra persona.

Hospital de campanya

Durant la Primera Guerra Mundial, Kitty Trevelyan intenta deixar arrere els problemes del passat i s'uneix a dues xiques per a treballar en un dels hospitals de guerra del nord de França com a voluntària.

Hotel Portofino

La filla d'un ric industrial es muda a Itàlia en la dècada de 1920 per a establir un hotel típicament britànic a la bella ciutat de Portofino quan el feixisme de Benito Mussolini estava en ascens.

Petra

Petra és una detectiva divorciada dues vegades que treballa en un escriptori per al prestigiós esquadró de recerca criminal de Gènova, quan de sobte es veu espentada a primera línia. S'encarregarà de resoldre crims violents i assassinats amb el nou company Antonio Monte, un policia antiquat amb molts anys d'experiència i a punt de jubilar-se.

Benvinguts a la familia

Àngela és una dona lluitadora, separada i mare de tres fills, que ha de tirar avant sola sense ajuda. Les dificultats econòmiques la posen en una situació límit i es veu obligada a enfrontar-se a la seua por més gran: el pare, amb qui fa més de vint anys que no es parla.

La mort a la vora

Valeria Ferro és una brillant inspectora d'homicidis de Torí amb una gran intuïció i obsessió per la veritat, especialitzada a resoldre tota classe de crims, a qui ajuda el seu equip de detectius i a les ordes de l'inspector Lombardi, amb qui manté una relació amorosa.

Màkari

Per un error Saverio Lamanna, periodista i portaveu del ministre de l’Interior, ho ha perdut tot. Destrossat, abandona Roma per a refugiar-se a Màkari, un poble sicilià on té una casa de vacances. Allí comença una nova vida, amb amistats històriques, un nou amor i molts misteris.

Desenterrats

El doctor Samuel tracta de recompondre el seu passat en un sanatori aïllat a la muntanya després de perdre la seua família en un tràgic accident. Els pacients del sanatori estan sotmesos a un estrany experiment i no tenen memòria... Però tot canvia quan una d'elles, Natàlia, comença a recordar.

La Vall

Sèrie de ficció que conta la història d'un poble que vol evitar quedar-se despoblat i ofereix les cases deshabitades a nous pobladors.

La fossa

L’aparició d’un jove assassinat al costat d'una fossa de la Guerra Civil serà només l'inici d’una complexa investigació que obrirà ferides del passat i del present.

La Forastera

Lola, una valenciana a Barcelona, es veu forçada a tornar a València. Convertida en la forastera, Lola haurà de trobar el seu lloc.

Parany

Jack, un periodista nord-americà cínic i desacreditat es destinat a la València de 1937, on coneix una dona molt especial i intervé en uns fets decisius per a la República.

Maniàtics

Retrat humorístic dels esforços, patètics i entranyables a la vegada, de huit personatges en la seua recerca de la felicitat.

Senyor retor

Un nou retor s'ha de fer càrrec de la parròquia de Sant Antoni de Benifassem, malgrat que la seua vocació mirava més lluny que els paratges d'aquesta petita població.

Negocis de família

Arran de l'herència de l'hotel El Olvido, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics...

Unió musical Da Capo

Joan, un jove músic, torna al seu poble natal on intentarà fer les paus amb son pare i posar la banda de la Unió Musical de Benitaulell en funcionament de nou.

Diumenge, paella

Els Costa són una família molt particular que es reuneix cada diumenge al voltant d'una paella. Una família sense límits en les seues relacions, on tots estan en totes les guerres.

Pel·lícules

Més