Sèries
L'Alqueria Blanca

Els Falcó i els Pedreguer protagonitzen històries amb l'amor per damunt de la diferència de classes, l'enveja i l'escàndol davant d'alguns dels avanços de la societat.

El Paradís de les Senyores

Les històries, els amors, les esperances i les decepcions al voltant de la primera botiga amb departaments per a dames en el Milà dels anys 50.

Els xicotets assassinats d'Agatha Christie

Sèrie ambientada en els anys 50, en què l'atractiu comissari Swan Laurence secundat, a pesar seu, per Alice Avril, una periodista massa curiosa, s'enfrontaran en cadascun dels capítols a nous enigmes de la reina del crim, Agatha Christie.

La Forastera

Lola, una valenciana a Barcelona, es veu forçada a tornar a València. Convertida en la forastera, Lola haurà de trobar el seu lloc.

Parany

Jack, un periodista nord-americà cínic i desacreditat es destinat a la València de 1937, on coneix una dona molt especial i intervé en uns fets decisius per a la República.

La Vall

Sèrie de ficció que conta la història d'un poble que vol evitar quedar-se despoblat i ofereix les cases deshabitades a nous pobladors.

Negocis de família

Arran de l'herència de l'hotel El Olvido, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics...

Les Moreres

Dues famílies enfrontades: els Alapont Bonet i els Montaner. Quan les dues famílies es creuen inesperadament, sorgeixen problemes inimaginables.

La fossa

L’aparició d’un jove assassinat al costat d'una fossa de la Guerra Civil serà només l'inici d’una complexa investigació que obrirà ferides del passat i del present.

Diumenge, paella

Els Costa són una família molt particular que es reuneix cada diumenge al voltant d'una paella. Una família sense límits en les seues relacions, on tots estan en totes les guerres.

Senyor retor

Un nou retor s'ha de fer càrrec de la parròquia de Sant Antoni de Benifassem, malgrat que la seua vocació mirava més lluny que els paratges d'aquesta petita població.

Bon dia, bonica

Anna Ferrer torna al seu barri on un cúmul d'esdeveniments inesperats faran que s'haja de fer càrrec del negoci familiar, retrobant-se amb un passat carregat de passions i secrets.

Unió musical Da Capo

Joan, un jove músic, torna al seu poble natal on intentarà fer les paus amb son pare i posar la banda de la Unió Musical de Benitaulell en funcionament de nou.

Maniàtics

Retrat humorístic dels esforços, patètics i entranyables a la vegada, de huit personatges en la seua recerca de la felicitat.

Pel·lícules