Sèries

L'Alqueria Blanca Els Falcó i els Pedreguer protagonitzen una sèrie d’històries amb l’amor per damunt de la diferència de classes, l’enveja, la gelosia i l’escàndol.

La ley del mar El 14 de juliol de 2006, un xicotet pescador de Santa Pola amb 10 tripulants va ser el primer barco europeu en rescatar en alta mar una pastera a la deriva en aigües comunitàries.

Després de tu Pau és un pare de família que intenta refer la vida després de la mort sobtada de Raquel, la seua dona. Aquest procés de dol no serà gens fàcil, ni per a Pau ni per als seus fills adolescents, dels quals mai s’ha ocupat del tot i que viuen el dol a la seua manera.

Desenterrats El doctor Samuel tracta de recompondre el seu passat en un sanatori aïllat a la muntanya després de perdre la seua família en un tràgic accident. Els pacients del sanatori estan sotmesos a un estrany experiment i no tenen memòria... Però tot canvia quan una d'elles, Natàlia, comença a recordar.

Els misteris de Lolita L'apassionada subinspectora Lolita Lobosco torna a Bari, la ciutat on va nàixer, per a dirigir la comissaria local amb un equip només d'homes. Allí s'enfrontarà a criminals, assassinats i al seu propi passat.

Més enllà del Nord L'anteriorment policia de ciutat, Hauke Jackobs, vol tornar a començar i portar una vida completament diferent. Ha obert una clínica veterinària a la tranquil·la localitat costanera de Schwanitz.

Mòpies Dos germans, en Pere i na Bel, arriben al campament d’estiu a Lluc. Allà, en Pere es retroba amb en Gori i integra na Hilda, una nina nova, al grup d’amics, els Espiadimonis.

Senyor retor Un nou retor s'ha de fer càrrec de la parròquia de Sant Antoni de Benifassem, malgrat que la seua vocació mirava més lluny que els paratges d'aquesta petita població.

Bon dia, bonica Anna Ferrer torna al seu barri de La Marina per a una festa sorpresa que li estan preparant al seu pare al mercat del barri on té una parada de fruites i verdures.

La forastera Lola, una valenciana a Barcelona, es veu forçada a tornar a València. Convertida en la forastera, Lola haurà de trobar el seu lloc.

Unió musical Da Capo Joan, un jove músic, torna al seu poble natal on intentarà fer les paus amb son pare i posar la banda de la Unió Musical de Benitaulell en funcionament de nou.

La vall Sèrie de ficció que conta la història d'un poble que vol evitar quedar-se despoblat i ofereix les cases deshabitades a nous pobladors.

Maniàtics Retrat humorístic dels esforços, patètics i entranyables a la vegada, de huit personatges en la seua recerca de la felicitat.

Parany Jack, un periodista nord-americà cínic i desacreditat es destinat a la València de 1937, on coneix una dona molt especial i intervé en uns fets decisius per a la República.

Diumenge, paella Els Costa són una família molt particular que es reuneix cada diumenge al voltant d'una paella. Una família sense límits en les seues relacions, on tots estan en totes les guerres.

La fossa L’aparició d’un jove assassinat al costat d'una fossa de la Guerra Civil serà només l'inici d’una complexa investigació que obrirà ferides del passat i del present.

Memento mori L’aparició del cos mutilat d’una dona trenca la monotonia de la ciutat de Valladolid... i en seguiran més. L’inspector assignat al cas, haurà d’investigar el significat dels poemes que deixa l’assassí, raó per la que es recolzarà amb un expert en assassinats en sèrie i una professora de literatura.

La família reial anglesa La família reial britànica és sens dubte la més mediàtica arreu del món. En aquesta sèrie de documentals, s’aborden diferents aspectes públics i també més privats del castell de Windsor. Des d’escàndols i infidelitats fins al guarda-roba reial, passant per les relacions no sempre fàcils entre els membres.

Sex symbols Sèrie d’animació sobre educació sexual i afectiva per a adolescents que pretén aclarir els seus dubtes i confusions sobre el coneiximent del seu propi cos, sexe i afectivitat.

Negocis de família Arran de l'herència de l'hotel El Olvido, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics...