La ley del mar - Header

La ley del mar

tp

El 14 de juliol de 2006, un xicotet pescador de Santa Pola amb 10 tripulants va ser el primer barco europeu en rescatar en alta mar una pastera a la deriva en aigües comunitàries. Els 51 immigrants que hi viatjaven estaven condemnats a morir però per als pescadors, ajudar-los era la LLEI DE LA MAR, tot i les inimaginables conseqüències.

Personatges

Luis Tosar

Luis Tosar

Luis Tosar interpreta José Durà, el patró del Francisco y Catalina. Home de mar, roquer, sensible, observador, introvertit i bona gent. Es va iniciar en la pesca als 15 anys amb el seu pare, l'anterior patró del pesquer. La mar és on més a gust se sent i és un més de la tripulació malgrat les dificultats del negoci. El barco és vell i genera cada vegada més despeses, però Pepe no vol vendre'l per no fer patir son pare, encara que no guarden una bona relació.

Sonia Almarcha

Sonia Almarcha

Sonia Almarcha interpreta Pepi, la dona de Pepe Durà, patró del barco. És filla i neta de mariners, de caràcter decidit i enèrgic, i amb una força per a traure endavant qualsevol cosa. Com que a la confraria no la tenen en compte per ser dona, decideix lluitar ella mateixa per la tripulació del Francisco y Catalina. Encara que no volia casar-se amb un mariner per evitar la vida de soledat i preocupacions de sa mare, amb 20 anys ja era la dona de Pepe Durà. Després de 20 anys de matrimoni, sent que ha acabat com sa mare.

Blanca Portillo

Blanca Portillo

Blanca Portillo interpreta Andrea de Velasco, l'ambaixadora d'Espanya a Malta. Intel·ligent, segura, perfeccionista i molt bolcada en el treball. Andrea és una dona raonablement feliç, encantada de fer-se major amb l'home que durant quaranta anys ha sigut el seu company inseparable. Estava segura que no existeix cap dificultat, distància o persona en la vida capaç de separar-los, però lamentablement sí que n'hi ha: el càncer d'estómac que Enrique intenta superar. La primera vegada que Andrea s'enfronta a una cosa que no pot controlar.