À Punt atrau 180.000 espectadors en l’estrena de ‘La ley del mar’

La primera emissió aconseguix un 6,9% de quota

La ley del Mar
Les xifres aconseguides anit per À Punt suposen un rècord de temporada i fan que 'La ley del mar' es posicione en el top 1 del rànquing en quota de pantalla / À Punt Mèdia
16 de gener 2024 - 15:48

La televisió pública valenciana va reunir una audiència acumulada de 180.000 persones en l’estrena de la sèrie protagonitzada per Luis Tosar i Blanca Portillo. El públic de la Comunitat Valenciana va quedar atrapat amb una fidelitat del 67%, xifra rècord que indica la capacitat d’atracció de la sèrie.

La primera entrega de dos capítols va obtindre un 6,2% de share en el primer capítol, amb 101.000 espectadors, i un 7,6% en el segon, amb 93.000 seguidors.

À Punt disposava dels drets d’estrena d’aquesta producció valenciana fruit de l’acord amb Studio 60 i TVE. El minut més vist va arribar a les 22:25 h, quan 120.000 espectadors es concentraren davant la pantalla d’À Punt per a veure aquesta història basada en fets reals, la d'uns pescadors de Santa Pola que ajudaren cinquanta migrants a la deriva en una pastera. Una heroïcitat que va remoure els fonaments de la diplomàcia europea en matèria de migració.

Les xifres aconseguides per À Punt suposen un rècord de temporada i fan que La ley del mar es posicione en el top 1 del rànquing en quota de pantalla, semblant a emissions com la del programa especial de Cap d’Any o les retransmissions de falles.

En aquesta sèrie, acompanyen Luis Tosar i Blanca Portillo un elenc de luxe format per actors i actrius valencians com Sonia Almarcha, Pau Durà, Carlos Serrano, Ramón Ródenas, Teresa Hurtado, Paula Muñoz, entre d’altres.

Dimarts es va emetre el tercer i últim capítol, que ha estat rodat a Santa Pola, la Ciutat de la Llum i altres paratges de la província d’Alacant.

També et pot interessar

stats