Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA

Cubana d'ametles de la Ti Maria Mengual

Fàcil
45 minuts
4 persones

“Nyas, coca!”

Cubana d'ametles de la Ti Maria Mengual
  • 400 g de farina d’ametla
  • 300 g de farina 
  • 250 g de llet
  • 125 g d'oli 
  • 9 ous
  • 1 sobre de rent químic
  • 1 llima
  • Ametles pelades 
  • Canella
  • Sucre 
  1. Batem els ous i els muntem amb el sucre i la ratlladura de llima.
  2. Barregem la farina d’ametla, la de blat i el rent, juntament amb les ametles picades.
  3. Afegim la mescla sòlida a la líquida, i ho pastem tot.
  4. Hi incorporem la llet i l’oli i seguim pastant.
  5. Aboquem la massa a una safata, hi agreguem sucre i canella per damunt i ho enfornem a 180 graus uns 35 minuts, aprox.

Nutrició: ametla

Entre altres beneficis, les ametles ens aporten una gran quantitat de greixos saludables, proteïnes vegetals i fibra. També oligoelements, minerals i vitamines, especialment magnesi, calci, ferro, vitamina E i vitamina B. Tenen, per tant, una alta densitat energètica. Ideals per a picar entre hores. Són aptes per a tots perquè, pel seu baix índex glucèmic, són indicades per a persones amb diabetis.

Receptes valencianes Receptes vegetarianes Receptes de pastissos Postres

També et pot interessar

Veure totes les activitats