Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
INFORMATIU
assets/subtitled

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Jèssica Crespo i Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:00
Logo Així dona gust
GASTRONOMIA
tp

Programa de cuina diari. El cuiner Lluís Penyafort convida tots els dies 2 famílies perquè cuinen amb ell. Entre els convidats hi ha persones conegudes i ciutadanes i ciutadans anònims. Penyafort estarà acompanyat als fogons per l'humorista Òscar Tramoyeres.

10:59
Logo Terra viva
tp assets/subtitled

Àlex Blanquer visitarà el port de Cullera per a esperar que les barques arriben a port i en coneixerà la subhasta. Per altra banda, farem una ruta per Fageca i, una vegada més, disfrutarem de la secció de nutrició, amb les cols com a les protagonistes.

12:00
Logo A la Ventura
assets/subtitled

Magazín diari d'actualitat conduït per Marta Ventura.

14:00
À Punt NTC
INFORMATIU
assets/subtitled

L'espai informatiu de migdia dels serveis informatius d’À Punt Mèdia.

15:25
Logo del programa 'Atrapa’m si pots'
JOCS I CONCURSOS
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Carolina Ferre.

16:29
Logo BV
MAGAZIN
assets/subtitled

Magazín presentat per Màxim Huerta, Joan Espinosa i Maria Fuster que té com a eix central l'actualitat contada pels seus protagonistes. Convertim la Comunitat Valenciana en una extensió del nostre plató on conversar amb els ciutadans i ciutadanes. Mostrem la Comunitat poble a poble amb Alfons Ferrandis i Berta Baidez. A més, gaudirem de les receptes de proximitat de Maribel Gil.

20:08
Logo Terra viva
tp assets/subtitled

La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa presentat per Àlex Blanquer.

21:00
À Punt NTC
INFORMATIU
assets/subtitled

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:00
Thumbnail Zoom

Infrafinançament

ENTRETENIMENT
12 assets/subtitled

Cada valencià té 215 euros menys a l’any que la mitjana estatal dels pressupostos generals de l’Estat. L’infrafinançament afecta serveis tan essencials com l’educació, la sanitat i la dependència. El Ministeri d’Hisenda ja ha enviat a les autonomies un esborrany del nou model de finançament. Estem en el bon camí per a obtindre un finançament just?

23:03
Thumbnail Zoom

Estafes en la salut

ENTRETENIMENT
12 assets/subtitled

S'estima que dos milions de persones a Espanya han substituït un tractament mèdic per un remei sense validesa científica demostrada. Els metges alerten que els pacients poden posar-se en perill la salut i també la butxaca. En 'Zoom' analitzem el perfil de l'estafador o estafadora i quins són els senyals d'alerta per a no caure en una estafa.

00:07

MONARQUÍA O REPÚBLICA

DOCUMENTAL
tp assets/subtitled

Un rei que fuig, un rosari d'operacions financeres opaques i la filtració d'unes converses compromeses han fet trontollar els Borbons amb una monarquia més qüestionada que mai. La Corona ha estat protegida per bona part de la premsa, de la classe política i de la justícia, que han format un cordó de seguretat. Els últims escàndols al voltant del rei emèrit han revifat el debat sobre la necessitat d'un canvi del model d'Estat. Què en pensa la ciutadania?

01:01

FELIPE VI, EL ÚLTIMO REY DE ESPAÑA

DOCUMENTAL
tp

Felip VI compleix cinc anys en el tron. Sabem que el seu pare va arribar amb el guiatge de Franco, però qui sustenta l'actual rei d'Espanya? Qui guia els passos polítics del monarca? Els interessos i les intrigues mai han abandonat la Zarzuela, on la foto de família és cada vegada més reduïda. Fins on arriben les enemistats reials? Aquest documental intenta endevinar què hi ha darrere de Felip VI.

01:57
Logo del programa 'Atrapa’m si pots'
JOCS I CONCURSOS
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Carolina Ferre.

02:53
El poble del costat

Sueca vs. Cullera

CULTURAL
tp assets/subtitled

Programa on eixiran a la llum les rivalitats més arrelades entre pobles veïns de la nostra Comunitat. A banda de donar fe dels contenciosos entre les diverses poblacions, s'intentarà agermanar les dos localitats i buscar els aspectes positius de la seua enemistat.