El de llonganissa, de Cal Carrero (València) i el Joselillo, de la Mesedora (Algemesí), han obtingut la medalla de plata i bronze en el campionat celebrat a Oviedo
La nutricionista Ana Sirvent, de
La cuina de Morera
, aporta idees fàcils, ràpides i moltes sabroses, com una acolorida safata plena de verdures al forn, una crema de verdures o un pico de gallo
Les associacions demanen les mateixes ajudes que l'Estat ofereix per als tractaments mèdics d'altres patologies o, fins i tot, una rebaixa de l'IVA en el preu d'estos aliments
“La paella que hui considerem canònica és relativament moderna”, afirma l’historiador Ximo Carrión, que ha indagat en les arrels del nostre plat més internacional
L'exjugador del València CF ha participat en el programa
Tupper Club,
on entre records i anècdotes de l'etapa valenciana, ha cuinat una pasta primavera, recepta de la seua terra, la Toscana
El programa
La cuina de Morera
presenta diferents receptes dolces i salades perfectes per al Divendres Sant, com un potatge on mana l'abadejo i l'arnadí de carabassa i moniato
La neta, Laia Ballester, l'ha introduïda en el món de les xarxes socials i ara ella ensenya com cuinar des d'una autèntica paella valenciana fins a un arròs al forn i dolços