Directes
Ara en la televisió
TRESORS AMB HISTÒRIA
Ara en la ràdio
CADENA DE VALOR (reemissió)

Com recalfar la pizza perquè no es quede com un xiclet?

Fàcil

Jordi Morera ens explica en La cuina de Morera els passos per a menjar la millor pizza recalfada del món

Els consells de Jordi Morera per a recalfar la pizza en 'La cuina de Morera' / Shutterstock

Porcions de pizza que han sobrat del dia anterior.

  1. Agafa una paella antiadherent amb tapa.
  2. Posa la pizza en la paella calenta.
  3. Afig una cullerada d’aigua.
  4. Tapa immediatament perquè no s'asseque.
  5. Deixa que la pizza es calfe durant uns minuts.
  6. Retira la tapa i llest!

Si segueixes aquests passos, et menjaràs la millor pizza recalfada del món, amb una base cruixent i el formatge ben fos. T'animem a fer-ho aquest cap de setmana!

També et pot interessar