Pizza de bròcoli: baixa en hidrats, sense farina i molt saludable

Fàcil

Una recepta ràpida i senzilla que ens mostra la influenciadora Lucía Balaguer en La cuina de Morera

Preparem una pizza de bròcoli en 'La cuina de Morera'
Preparem una pizza de bròcoli en 'La cuina de Morera'

T’atreveixes a fer una pizza diferent de la tradicional? Lucía Balaguer et proposa una deliciosa recepta baixa en hidrats, sense farina i molt saludable. Tens totes les indicacions per a fer aquesta senzilla i ràpida elaboració casolana en La cuina de Morera. Sorprén el teu paladar amb aquesta pizza tan original!

  • 100 g de bròcoli
  • 1 ou
  • 2 cullerades d’avena
  • Sal i pebre
  • 1 polsim d’all en pols
  •  1 culleradeta d’oli
  • 1 tomaca
  • 200 g formatge
  1. Introduir en la batedora de got els 100 grams de bròcoli, un ou, dues cullerades d'avena, un pessic de sal i pebre i un polsim d'all.
  2. Batre molt bé tots els ingredients.
  3. Posar la mescla en una paella amb un poc d'oli.
  4. Remenar la mescla i deixar-la coure pels dos costats durant cinc minuts.
  5. Afegir per damunt tomaca, formatge i els ingredients que us agraden.
  6. Tapeu-ho un parell de minuts fins que el formatge s'haja fos.
  7. Tastar aquesta deliciosa pizza.

També et pot interessar

stats