Pizza de bròcoli: baixa en hidrats, sense farina i molt saludable
Una recepta ràpida i senzilla que ens mostra la influenciadora Lucía Balaguer en La cuina de Morera
T’atreveixes a fer una pizza diferent de la tradicional? Lucía Balaguer et proposa una deliciosa recepta baixa en hidrats, sense farina i molt saludable. Tens totes les indicacions per a fer aquesta senzilla i ràpida elaboració casolana en La cuina de Morera. Sorprén el teu paladar amb aquesta pizza tan original!
Ingredients
- 100 g de bròcoli
- 1 ou
- 2 cullerades d’avena
- Sal i pebre
- 1 polsim d’all en pols
- 1 culleradeta d’oli
- 1 tomaca
- 200 g formatge
Elaboració
- Introduir en la batedora de got els 100 grams de bròcoli, un ou, dues cullerades d'avena, un pessic de sal i pebre i un polsim d'all.
- Batre molt bé tots els ingredients.
- Posar la mescla en una paella amb un poc d'oli.
- Remenar la mescla i deixar-la coure pels dos costats durant cinc minuts.
- Afegir per damunt tomaca, formatge i els ingredients que us agraden.
- Tapeu-ho un parell de minuts fins que el formatge s'haja fos.
- Tastar aquesta deliciosa pizza.