Si eres dels que sopes fruita i iogurt, escolta el consell de la nutricionista Ana Sirvent

Des de les xarxes de 'La cuina de Morera', l’especialista recomana introduir en el sopar tants grups d’aliments com siga possible i d'una manera equilibrada

Un senzill plat nutritiu i saludable, truita i verdura
Un senzill plat nutritiu i saludable, truita i verdura / VSL / shutterstock

Alimentar-se saludablement és senzill, però de vegades les creences populars actuen en contra i ho fan difícil. Cal destacar que quan la persona va sumant anys, cada vegada el greix té més tendència a acumular-se al cos. I també és freqüent seguir els consells d'altres, de vegades sense cap criteri científic. Ocorre que pensaments del tipus ‘menjaré una peça de fruita i un iogurt per a sopar’, a més de no aportar tots els nutrients que necessita el nostre cos, poden no saciar-nos suficient, fins a acabar menjant altres aliments al cap d'un temps.

En els sopars saludables s'ha centrat la nutricionista Ana Sirvent, de l’equip de La Cuina de Morera, en un dels consells que ha preparat per a les xarxes socials del programa. Sirvent ha aclarit que encara que és comú pensar que sopar fruita i iogurt a la nit ens aportarà poques calories, hi ha altres opcions que poden ser més nutritives i saciants. Per exemple —diu la dietista— dos iogurts i dos plàtans tenen les mateixes calories que una truita de dos ous, una bona amanida de tomaca i una llesca de pa integral. “Però la segona opció és molt més saciant, més nutritiva i molt més satisfactòria”. En conclusió, diu la dietista, és molt millor introduir tants grups d’aliments com es puga en el sopar.

També et pot interessar

stats