Directes
Ara en la televisió
ATRAPA'M SI POTS

Pinya, coco, rom, llima i gelat de vainilla

Fàcil
4 persones

Una recepta ben tropical

Pinya, coco, rom, llima i gelat de vainilla
16 d'agost 2022 - 20:00
  • 1 pinya
  • 250 ml de llet de coco
  • 1 llima
  • 1 terrina de gelat de vainilla
  • 25 g de mantega
  • Rom negre
  • Sucre moreno
  • Sucre de llustre
  • Pasta kataïfi
  1. Tallem a dauets la pinya, la saltem amb la mantega i sucre moreno i la reservem.
  2. Mesclem la llet de coco amb el suc de llima, el sucre moreno i un raig de rom, i ho reservem en fred.
  3. Per a fer el cruixent, disposem en muntonets la pasta kataïfi en una safata de forn amb sucre de llustre per damunt, i ho enfornem.
  4. Servim en la base del plat la pinya i ho banyem amb la mescla de coco.
  5. Ho coronem amb gelat de vainilla i, per damunt, el cruixent de pasta kataïfi.

Sabies que el coco i els seus derivats estan de moda? Oli, farina, llet, inclús cosmètica. L'oli no té consideració de greix vegetal perquè té àcids grassos saturats.

Receptes d'estiu Receptes del món Postres