Directes
Ara en la televisió
INOBLIDABLES
Ara en la ràdio
EL RALL. MILLORS MOMENTS T6
Final del Trofeu Mancomunitat de la Safor de Raspall Femení

Pastissets de bledes i espinacs

Intermedi
35 minuts
4 persones

Una recepta molt verda

Pastissets de bledes i espinacs
05 de desembre 2022 - 19:59
  • 500g de bledes fresques 
  • 500 g d’espinacs frescos
  • 3 alls
  • Pebre roig dolç
  • Oli OVE
  • Aigua
  • Sal

Per a la pasta:

  • 200 g de farina
  • 60 g de mantega 
  • 3 g de rent fresc
  • 75 g d’aigua
  • Sal
  1. Trossegem les bledes i els espinacs i els bollim.
  2. Barregem la farina amb la mantega, el rent, aigua i sal.
  3. Ho pastem amb les mans i ho deixem reposar 30 minuts.
  4. Sofregim els allets i hi agreguem les bledes, els espinacs, una miqueta de pebre roig dolç i ho reservem.
  5. Estirem la massa i la tallem en porcions.
  6. Aplanem cada porció, li donem forma de cercle i hi afegim el farcit.
  7. Tapem els pastissets, els tanquem i els pintem amb ou.
  8. Els enfornem a 180 ºC durant 20 minuts, fins que estiguen daurats.

Típics de la Canal de Navarrés

Esta comarca té una gastronomia molt rica on se solen aromatitzar quasi tots els plats amb herbes de muntanya. Per ser una comarca de frontera lingüística, trobem noms molt curiosos en els seus plats, sobretot en la rebosteria: tortas sainosas, hogasas, rosegones i un de molt típic que és el turrón de rosas, on les roses no són les flors, sinó dels roses de dacsa (cotufes).

Receptes vegetarianes Receptes valencianes