Directes
Ara en la televisió
SOM DE CASA
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR
Podríem fer-ho millor: streaming

Paella de ceba amb abadejo i aladrocs (amb Quimera)

Intermedi
4 persones

Un arrosset de peix fresc

Paella de ceba amb abadejo i aladrocs (amb Quimera)
09 de setembre 2022 - 20:00
  • 400 g d’abadejo al punt de sal
  • 500 g d’arròs
  • 1,5 l de caldo de peix
  • 8 aladrocs
  • 12 ous de guatla
  • 3 cebes
  • 2 tomaques
  • 1 creïlla
  • Safrà
  • Sal
  1. Sofregim les creïlles tallades a rodanxes molt fines i les reservem.
  2. Hi sofregim després l’abadejo a trossos i el reservem també.
  3. Tallem les cebes i les sofregim fins que queden ben daurades.
  4. Hi afegim la tomaca ratllada i l’arròs i ho removem tot bé.
  5. Hi aboquem el caldo calent i el safrà, i ho rectifiquem de sal, si cal.
  6. Hi agreguem l’abadejo, esmicolat en molletes.
  7. Ho deixem coure uns deu minuts.
  8. Al final de la cocció, hi incorporem els ous de guatla i els aladrocs nets i sense espines.
  9. Deixem que repose i ho servim.

Merendero Quimera

El restaurant va obrir cap a l'any 2017, la resposta de la gent ha sigut molt bona des del principi i ha fet del peix fresc, del dia, la seua especialitat.

Paella Receptes d'arrossos Receptes valencianes Receptes amb peix