Deu propostes per a gaudir del cap de setmana a la Fira del Llibre

Fins al 8 de maig els Jardins de Vivers de València acullen firmes i presentacions de llibres, tallers, exposicions i taules redones amb la literatura com a protagonista

La 57 Fira del Llibre de València estarà als Jardins de Vivers fins el dia 8 de maig
La 57 Fira del Llibre de València estarà als Jardins de Vivers fins el dia 8 de maig / Rober Solsona (Europa Press)

La Fira del Llibre de València continua aquest cap de setmana amb una programació protagonitzada per les firmes d'autors i autores als estands, on també es podran trobar tallers, concerts i taules redones. Hi ha organitzades activitats per a tots els gustos a l'espai ubicat als Jardins de Vivers. En À Punt Notícies n'hem seleccionat deu que no et pots perdre.

Dissabte, 30 d'abril

1. El reconegut periodista Jon Sistiaga presenta a les 17:00 hores a la sala museu 1 Purgatorio, el seu debut com a novel·lista, una història que gira entorn de les ferides encara obertes del conflicte basc.

2. El magistrat i jurista valencià Joaquim Bosch presenta a les 18:00 hores a la sala museu 3 La patria en la cartera, una reflexió sobre el fenomen de la corrupció a Espanya a través d'una visió transversal que engloba disciplines com la història, el dret, la política criminal, l'ètica i la sociologia.

3. Després de ser homenatjat en la Fira del Llibre que es va celebrar a l'octubre, Marc Granell tornarà a tindre el seu espai en aquesta edició. Maria Josep Escrivà presentarà el nou llibre del poeta, Vesprada d'amor i única, on destaquen els versos penetrants de denúncia i la mirada tendra de l'amor i dels plaers senzills de la vida. Serà a la 13:00 hores a la sala museu 1.

4. A la 13:15 hores, l'Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) inaugura l'exposició "Si és que hi ha cases d'algú" a l'envelat Editorials, en la qual es reivindica el dret de la ciutadania a una vivenda digna i es denuncien els desnonaments, la gentrificació, l'especulació immobiliària i els lloguers inassequibles, a través de 54 il·lustracions.

5. Toni Mollà, Emili Piera, Lourdes Toledo i Joan Garí, amb Manolo Gil de moderador, mostren els seus últims treballs relacionats amb l'obra de Joan Fuster, quan es compleixen cent anys del naixement. Ho faran a les 19:00 hores a la sala museu 1.

Diumenge, 1 de maig

6. La valenciana Alice Kellen, de qui es té poca informació (entre altra, el seu nom real) s'ha convertit en un autèntic fenomen de vendes en els darrers anys amb els catorze llibres que ha publicat. A les 11:00 hores arriba a la Fira de València per a firmar l'últim que ha escrit, El mapa de los anhelos.

7. La Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (Fesord) ha organitzat a les 12:00 hores a l'espai Autors una sessió de contacontes anomenat El monstre dels colors en versió de llengua de signes per a treballar l'empatia en xiquets i xiquetes de 2 a 7 anys.

8. La música també està present a la Fira del Llibre de València. L'espai Obert 2 acollirà a les 19:00 hores el concert del Cor de Dones, que interpretaran entre d'altres La rosa de paper, amb lletra de Vicent Andrés Estellés, i Cant de lluita, del grup Roba Estesa, i temes de Natalia Lafourcade.

9. La col·laboradora d'À Punt Irene Rodrigo signarà exemplars del seu llibre Tres lunas llenas a partir de les 12:00 hores a l'expositor Trencadís, una reflexió sobre la maternitat i sobre com la vida creativa pot salvar-nos de caure en l'abisme.

10. L'influencer Malbert, que té més de 400.000 seguidors en YouTube, trasllada el seu particular to crític i directe al segon llibre, Puto amor, on parla sense embuts de la seua "desastrosa" vida amorosa.

A més, aquest dissabte a partir de les 9:00 es podrà seguir un nou programa de Podríem fer-ho millor des de la mateixa fira, ja que Maria Juan i el seu equip estaran retransmetent en directe des d'allí.

També et pot interessar

stats