De llengua a llengua, una app per a aprendre la llengua de signes a través del mòbil

Educació i Fesord han presentat aquesta plataforma que vol fomentar la llengua de signes a partir del valencià

De llengua a llengua, una app per aprendre la llengua de signes a través del mòbil / À Punt NTC

En el Dia Nacional de les Llengües de Signes, la Conselleria d’Educació i la Federació de Persones Sordes (Fesord) de la Comunitat Valenciana han presentat l'aplicació mòbil, De llengua a llengua, per a aprendre la llengua de signes a través del telèfon i altres dispositius amb connexió a internet.

De llengua a llengua és una plataforma web i en valencià, amb continguts específics per a l'aprenentatge de llengua de signes per a un nivell equivalent a l'A1 i que, a més, incorpora nocions bàsiques sobre la comunitat sorda, la seua història i la seua cultura.

Aquest material, de lliure accés, està allotjat en el web de la Federació de Persones Sordes i és accessible per a qualsevol dispositiu, bé siga tauleta, telèfon mòbil o ordinador. 

El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, ha destacat que l'objectiu és incentivar l'ensenyament de la llengua de signes tant a persones sordes com a persones oients, “no només per a afavorir la inclusió plena en la societat del col·lectiu de persones sordes, sinó també per a donar a conéixer la seua la cultura i característiques".

També et pot interessar

stats