Traca final

Dissabte mogut, amb ruixats i tempestes de vesprada a l'inteirior. La calma torna a partir de diumenge i s'imposarà el sol, amb ambient càlid al migdia.

COCENTAINA

L'aire fred que ens ha deixat una setmana molt insegura té tendència a retirar-se i dissabte dirà l'última paraula. Durant el matí tindrem núvols i clarianes, amb més sol com més al sud. No es descarta alguna gota al centre i nord. Tot plegat serà poca cosa. Ja de vesprada creixaran núvols a l'interior que a poqueta nit deixaran ruixats i tempestes localment fortes a l'interior de València i comarques del nord d'Alacant. Els ruixats avançaran cap al litoral del golf de València, on arribaran més desgastats. El vent girarà a ponent i migjorn i pujaran les temperatures, amb màximes de 24 ºC a 28 ºC a la major part del territori. S'arribarà als 30 ºC a les comarques centrals i a l'àrea del gof de València. Donarem per acabat, també, el temporal marítim dels últims dies.

La calma torna diumenge, amb molt de sol i només l'aparició de núvols alts de vesprada per l'interior. La nit serà més fresca que les anteriors, però de dia les temperatures seran molt suaus, fins i tot càlides, amb màximes de 25 ºC a 30 ºC. Bufarà el vent de ponent fluix, amb brises de vesprada al litoral.

Dilluns tindrem alguns núvols alts i mitjans més que esmortiran el sol, però no s'esperen pluges. Les temperatures seran elevades, amb un gran contrast tèrmic entre el dia i la nit, típic de la tardor.

Dintre de l'estabilitat meteorològica, de cara a la jornada de dimarts poden aparéixer alguns núvols baixos al litoral central i nord perquè augmentarà la humitat. El vent girarà a llevant i les temperatures baixaran lleugerament.

També et pot interessar