Sol, amb fresca

El diumenge vindrà marcat per l'ambient assolellat amb temperatures màximes per davall dels 20 °C.

captura 2023 02 04 NIT JAVI F BIAR
Biar, a l'Alt Vinalopó, amb cel completament blau

Després d'un dissabte marcat per temperatures elevades arreu del territori, amb valors per damunt dels 20 °C a moltes comarques, i fins i tot puntualment per damunt dels 22 i 23 °C cap a les valls prelitorals i interiors, per a diumenge s'espera una jornada completament assolellada, de nou, amb valors tèrmics més normals per a l'època. Això sí, de cara a la vesprada i nit notarem més humitat cap al litoral nord, amb núvols baixos.

DIUMENGE 5
DIUMENGE 5

Les temperatures baixaran, tornarem a règim de brises i això farà baixar el mercuri arreu del territori entre 2 i 6 °C. No s'espera que se superen els 20 °C en cap comarca del país, les temperatures més elevades quedaran al voltant dels 19 °C.

TEMPERATURES DIUMENGE 5
TEMPERATURES DIUMENGE 5

El sol serà el dominant fins a l'inici de dilluns. A partir de mig matí de dilluns notarem canvis, més núvols i començarà a ploure, sobretot al sud de València i nord d'Alacant i en zones litorals. Notarem una forta baixada de les temperatures, i amb això, una baixada molt important de la cota de neu. A últimes hores de la jornada podria començar a nevar per damunt dels 600 metres a l'interior nord i dels 700 metres a l'interior sud. A més, el vent anirà guanyant força i deixarà una situació marítima alterada.

De cara a dimarts sembla que les precipitacions seran més generals i generoses, amb una cota de neu mitjana-baixa. I la situació d'inestabilitat continuaria la jornada de dimecres i dijous, amb pluges més importants cap a les comarques centrals i neu —dispersa a l'interior de Castelló amb una cota baixa i més moderada cap a l'interior sud de València i nord d'Alacant, amb una cota de neu que anirà dels 600 als 1.100 m de nord a sud—.

TRIPLE
TRIPLE

També et pot interessar