Dissabte sol, diumenge núvols

Dissabte de sol i calor, amb màximes de 24 ºC a 28 ºC. Diumenge tindrem més núvols sense descartar alguna gota.

finestrat

Cap de setmana anticiclònic, amb predomini de l'oratge tranquil, tot i que diumenge arribaran alguns canvis. De moment, dissabte farà sol, amb alguna boira matinal en zones fondes i l'arribada de núvols alts de vesprada al centre i el sud. També de vesprada es formaran núvols al prelitoral nord sense més conseqüències. Les temperatures continuaran elevades, amb màximes de 24 °C a 28 °C a la major part del país, més baixes a l'interior nord, on rondaran els 20 °C. El vent bufarà fluix, amb predomini del ponent durant el matí i de les brises de vesprada.

Finalment, el canvi d'oratge previst per a diumenge serà poc important. Els núvols seran abundants durant el matí, amb l'obertura de clarianes al llarg de la vesprada. No es descarten ruixats dèbils i aïllats a l'interior central i nord i també descarregaran ramassades davant de la costa nord, però difícilment tocaran terra. Amb més núvols, pujaran les temperatures mínimes, mentre que les màximes es mantindran sense molts canvis i continuarà l'ambient càlid. El vent bufarà fluix, amb predomini del llevant i el xaloc a la costa.

La setmana que ve es presenta amb pocs canvis. De fet, dilluns s'alternaran els núvols i les clarianes, amb més sol durant el matí i com més al sud. No es descarten ramassades aïllades i poc rellevants al litoral i prelitoral nord. Les temperatures baixaran lleugerament i el vent bufarà fluix de llevant.

Mateixa llei de temps per a dimarts. Durant el matí es formaran boires a l'interior i tindrem núvols al litoral, i la vesprada serà en general més assolellada, amb temperatures que es mantindran elevades.

També et pot interessar