Juny comença amb tempestes

Canviem de mes, però l'oratge continuarà insegur, amb ruixats i tronades forts a l'interior

PLUGES MAIG

Acabem un mes de maig que ha resultat plujós, però amb excepcions molt cridaneres, ja que en zones de l'Horta Nord o el Camp de Morvedre no s'han arreplegat ni 10 l/m2. I sembla que el primer dia de juny tampoc arribarà la pluja a aquestes comarques tan assedegades, però sí que augmentaran els núvols. De fet, durant el matí la nuvolositat serà abundant a les comarques centrals i al nord, on s'esperen alguns ruixats dèbils, preferentment als Ports. I a partir de migdia tornaran a créixer amb força els núvols i descarregaran tronades fortes, especialment entre l'Alt Palància, la Ribera Alta i el Vinalopó. Difícilment plourà a la costa i al sud. El vent bufarà de llevant moderat de vesprada i les temperatures baixaran al centre i nord. La majoria dels valors màxims estaran entre els 22 °C i els 27 °C, tot i que a les muntanyes de Castelló es quedaran lluny dels 20 °C.

Iniciarem divendres amb núvols abundants al litoral, que es dissiparan amb el pas de les hores. I vesprada novament s'esperen ruixats i tronades a tot l'interior, localment fortes a les muntanyes de Castelló. Les temperatures no canviaran i el vent bufarà de llevant i gregal.

Tot sembla indicar que dissabte es repetirà el patró dels últims dies. Matí amb núvols a la costa i vesprada amb tempestes a l'interior. Les temperatures no canviaran.

Diumenge podríem tindre més núvols durant el matí, especialment al centre i nord. I de nou, la vesprada es presenta tempestuosa a les comarques interiors.

També et pot interessar

stats