Guanyen les brises

Durant les pròximes hores manaran les brises, tot i que a l'interior continuarà el ponent, però en general baixaran les temperatures

captura 2022 08 14 NIT JAVI AVISOS DILLUNS 15
AVISOS DILLUNS 15

El descens tèrmic continuarà dilluns, però serà de manera molt lenta. A la costa, les temperatures fregaran els 32 ºC o 34 ºC, mentre que a l'interior estaran entre 35 ºC i 39 ºC. Ambient més fresc a l'interior nord. Dia de sol, amb més humitat i núvols baixos al litoral central i nord. De vesprada creixeran núvols a les muntanyes del nord, que podrien deixar alguna gota.

Dilluns 15
Dilluns 15

Dimarts les temperatures pujaran una mica perquè pareix que les brises seran menys efectives i a l'interior podria bufar vent de ponent. Això sí, de cara a dimecres sí que pareix que hi haurà un canvi més contundent en l'oratge, amb vent marcat de component marítim, núvols d'estancament al litoral i situació marítima alterada. Amb açò notarem una baixada important dels termòmetres, amb màximes que sembla que no superaran els 35 ºC enlloc i es mantindrà fins a mitjan setmana, amb un ambient més fresc i humit en general.

TRIPLE
TRIPLE

També et pot interessar