Dimecres, més fresca i més humitat

Durant les pròximes hores ens entra una mica d'aire fred en altura i tindrem condicions perquè cresquen els núvols, sobretot a la meitat nord

AVISOS DIMECRES
AVISOS DIMECRES

Dimarts s'ha tornat a imposar el règim de ponent i llebeig, tot i que més fluix, i les brises tan sols afecten els primers quilòmetres del litoral del golf de València i Castelló. És per això que han tornat a pujar les temperatures màximes, sobretot en punts del centre del territori. La vesprada quedarà marcada per l'ambient assolellat a València i Alacant. A l'extrem nord del territori dominarà l'ambient més humit i no es descarta que puga caure algun plugim a les muntanyes de la Tinença de Benifassà.

Per a dimecres s'espera una jornada canviant. De matí, bufarà el vent fresc de mestral al nord, mentre que de vesprada es canalitzarà el vent de component marítim a la meitat nord i, a últimes hores del dia, pareix que tindrem tempestes generalitzades, amb ruixats localment forts. Ja de cara la nit pareix que les tempestes podrien afectar punts de l'Horta amb algun ruixat d'intensitat forta. Les temperatures baixaran i les condicions d'humitat milloraran, sobretot de cara a la vesprada.

Dimecres 17
Dimecres 17
TEMPERATURES DIMECRES
TEMPERATURES DIMECRES

Per a dijous, bufarà el mestral amb ratxes que podran superar els 70 km/h en punts del nord. En mar obert canviarà la direcció del vent i a la meitat sud del territori tindrem tramuntana i unes hores de gregal. La situació marítima estarà bastant complicada, amb ones que podrien superar els dos metres. Tindrem núvols de retenció al nord i entorn del cap de la Nau, i a sotavent no es descarta que puga caure algun ruixat.

A partir de divendres s'imposarà l'ambient assolellat, i molt a espai aniran pujant les temperatures. A partir de migdia s'imposarà el règim de brises i al litoral les màximes quedaran bastant frenades.

TRIPLE
TRIPLE

També et pot interessar