El vent continuarà divendres i el cap de setmana

Les temperatures baixaran divendres de manera general, amb valors màxims al voltant dels 20 °C al litoral.

El vent continuarà divendres i el cap de setmana
El vent continuarà divendres i el cap de setmana

La segona part de la setmana el vent serà el protagonista. Dijous ha arribat càlid i serà més fresc o fred a partir del cap de setmana.

AVISOS PER VENT
AVISOS PER VENT

Divendres: el vent bufarà de ponent de moderat a fort. Les temperatures baixaran de manera general, de nit i de dia, amb màximes inferiors als 20 °C al litoral, i valors inferiors als 15 °C cap a l'interior, on el vent augmentarà la sensació de fred.

DIVENDRES 23
DIVENDRES 23

Divendres lluirà el sol, tindrem bona visibilitat i el vent bufarà de ponent i de mestral de moderat a fort.

Serà un vent molest i incòmode, amb ratxes de fortes a molt fortes, superiors a 50 km/h.

L'ambient serà més típic d'aquesta època, amb sensació de fred a l'interior a causa del vent.

Ens arribarà poca pluja, perquè seran fronts que arribaran des de ponent. Divendres de vesprada creixeran els cúmuls cap a l'interior, amb possibilitat de ruixats dèbils i dispersos a l'interior, que podran ser en forma de neu per damunt dels 900 metres a l'interior de Castelló.

DIVENDRES 23
DIVENDRES 23

Les pluges seran persistents i generoses al nord i a l'oest de la Península. Les nevades divendres i dissabte seran destacables als Pirineus i a la serralada Cantàbrica.

Ací tota la nuvolositat arribarà des de ponent, amb precipitacions disperses i dèbils dissabte de vesprada cap a l'interior, que de manera molt local i irregular podran arribar a la costa espentades pel vent de ponent.

Diumenge els núvols seran més abundants i taparan el cel, amb probables ruixats al final del cap de setmana cap a l'interior.

El vent no s'encalmarà en tot el cap de setmana, i continuarà moderat a fort de ponent.

TRIPLE
TRIPLE

Després de la baixada de les temperatures de divendres, els valors màxims i mínims es mantindran sense canvis destacables el cap de setmana, amb valors màxims a la costa al voltant dels 20 °C.

TORRENT
TORRENT

Cap a l'interior les màximes estaran al voltant dels 10 °C a 15 °C, amb mínimes al voltant dels 0 °C a 5 °C, i sensació de fred d'hivern a causa del vent.

VISTABELLA DEL MAESTRAT
VISTABELLA DEL MAESTRAT

També et pot interessar

stats