Cap de setmana bascós

Dijous les temperatures han baixat, però a canvi ha pujat la humitat i hem tingut un ambient més bascós. De vesprada hem tingut algunes tronades a l'interior

captura 2024 07 26 NIT ELENA Foto 4
Sueca, la Ribera Baixa
À Punt Oratge
À Punt Oratge @apuntoratge
09 de març 2021 - 02:51 Actualitzat: 26 de juliol 2024 - 18:35

Dissabte de matí tindrem un oratge molt similar al de dijous de matí: ambient molt humit en bona part de les comarques litorals i prelitorals. Això afavorirà la formació d'alguns núvols baixos. Eixa nuvolositat es desfarà ràpidament i, al migdia, lluirà el sol a tot el territori. De vesprada el cel estarà pràcticament ras, el vent bufarà en règim de brises, amb alguna ratxa moderada.

Les temperatures mínimes experimentaran pocs canvis o pujaran en aquelles zones on el cel estiga més tapat de matinada. Les temperatures màximes es mantindran similars a les de divendres o pujaran un poc. Esperem, per tant, màximes entre els 31 i els 36 °C i un ambient molt bascós.

De cara a diumenge, es reforçarà el vent de gregal, es rebolicarà la situació marítima i augmentarà la nuvolositat al sud del golf de València. Les temperatures màximes baixaran a excepció de les comarques del sud, on pujaran. Dilluns arribaran més núvols i calitja, i no descartem que caiguen algunes gotes acompanyades de fang a l'interior. L'ambient es mantindrà calitjós dimarts i les temperatures seguiran pujant, de fet els dies posteriors tornarem a superar els 40 °C en algunes comarques.

També et pot interessar

stats