El Torrent i l'Alzira certifiquen la permanència en Segona RFEF

Els de l'Horta Sud i la Ribera Alta continuaran la temporada que ve en la quarta categoria del futbol estatal

Els jugadors del Torrent i l'Alzira celebren la permanència
Els jugadors del Torrent i l'Alzira celebren la permanència / À Punt Esports

La penúltima jornada del grup tercer de Segona RFEF ha deixat dos equips valencians salvats, el Torrent i l'Alzira. En canvi, el València Mestalla i l'Atlètic Saguntí s'ho jugaran tot en el duel directe entre els dos de l'última jornada.

El Torrent ha certificat la permanència amb l'empat 1-1 contra l'Andratx al Sant Gregori. Un gol de Christian en la represa ha servit per a igualar el gol inicial dels balears en la primera part. Amb este punt, l'equip de Vicente Mir ha sumat el punt que necessitava per a mantindre's en la quarta categoria del futbol estatal.

L'Alzira s'ha salvat matemàticament quan falta una jornada perquè concloga la fase regular de la Lliga. La victòria per 0-2 al Nou Camp de Morvedre contra l'Atlètic Saguntí, amb els gols de Víctor Sala i Giovanni, ha servit als de Marc García per a certificar la permanència. En canvi, la derrota complica la salvació dels del Camp de Morvedre, que ara mateix ocupen la plaça que els obligaria a jugar una eliminatòria per a no baixar de categoria.

De fet, l'Atlètic Saguntí s'ho jugarà tot en l'última jornada contra el València Mestalla a l'Antonio Puchades. L'equip de Miguel Ángel Angulo en té prou amb un empat per a tractar d'evitar el descens, mentre que els romans necessiten una victòria per a salvar-se.

També et pot interessar

stats