El València Basket conquista el triplet

L'equip taronja segella una gran temporada amb la consecució de la Lliga, després dels títols de la Copa de la Reina i la Supercopa d'Espanya

Alba Torrens i Raquel Carrera alcen el trofeu de campiones davant de les seues companyes
Alba Torrens i Raquel Carrera alcen el trofeu de campiones davant de les seues companyes / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha posat la cirereta a una gran temporada amb la consecució del títol de la Lliga Endesa femenina davant de la seua afició, després de derrotar 61-44 el Perfumerías Avenida de Salamanca. Este títol, el sèptim de la història de la secció femenina del club, certifica el triplet nacional en la temporada, perquè les jugadores de Rubén Burgos també han conquistat la Copa de la Reina i la Supercopa d'Espanya.

Les valencianes, que ja van guanyar amb autoritat el primer partit a Salamanca, tampoc no han donat opció al rival en el segon. Les visitants només s'han trobat còmodes en els primers minuts del duel, en què s'han arribat a situar per davant en el marcador. Però ha sigut només un miratge, perquè les taronja han ajustat la defensa i han acabat el primer quart per davant (14-9). I la renda local ja era de deu punts en el descans (29-19).

En la represa, res no ha canviat. Les de Salamanca no trobaven l'anella amb facilitat i a poc a poc la diferència ha anat creixent a favor de les valencianes, que han acabat guanyant a plaer. El València Basket ha pogut celebrar el títol de Lliga davant de la seua afició per primera vegada, ja que l'any passat van aconseguir el títol a Salamanca. Més de 7.500 persones, rècord d'assistència a la Fonteta de la secció femenina, han vibrat amb un nou triomf taronja.

Amb la consecució de la segona Lliga consecutiva, el València Basket suma ja set títols en el palmarés: l'Eurocup, la Supercopa d'Europa, dos Supercopes d'Espanya, la Copa de la Reina, i les dos Lligues.

Mira el partit de la final en el web d'À Punt

També et pot interessar

stats