El Castelló es queda a les portes de l'ascens

L'equip alb-i-negre ha derrotat 1-0 el Melilla i podria pujar a Segona Divisió la setmana que ve

Els jugadors del Castelló celebren el tiromf
Els jugadors del Castelló celebren el tiromf / Twitter: @cdcastellon

El Castelló està cada vegada més prop de l'anhelat ascens a Segona Divisió, després de derrotar 1-0 el Melilla a Castàlia. L'equip orellut pujarà la setmana que ve si derrota el Múrcia a l'Enrique Roca, un duel que oferirà en directe la tele d'À Punt el dissabte 4 de maig a les 16:00 hores, i si el Còrdova no guanya diumenge al Recreativo Granada.

Els de Dick Schreuder han hagut de suar més del previst per a superar un rival de la part baixa de la taula i que té molt complicada la permanència: el Melilla. El duel ha arribat amb empat a zero al descans, i només un golàs d'Óscar Gil en la represa ha desfet la igualada en el marcador.

Douglas ha pogut portar la tranquil·litat a Castàlia, però ha errat un altre penal, el sèptim que falla l'equip alb-i-negre esta temporada de huit llançaments. Una estadística nefasta que finalment quedarà en anècdota. Ara, els alb-i-negres només necessiten cinc punts per a celebrar l'ascens directe, que ja només sembla qüestió de temps.

Però si l'ascens no arriba la setmana que ve, tindrà una oportunitat nova en quinze dies, en el duel a Castàlia contra l'Eivissa. Si l'equip alb-i-negre guanya els dos pròxims partits, ja no depén de cap altre resultat per a pujar a la categoria de plata.

També et pot interessar

stats