Els forners denuncien els horaris esclaus, l’augment dels costos i la competència de les grans superfícies: “El pa artesà pot acabar sent un producte de luxe”
L’organització selecciona, entre quaranta xefs participants, els dotze que es disputaran el concurs que acollirà la Ribera Baixa al setembre i on també hi haurà representants internacionals i nacionals
Centenars de persones degusten debades una de les 4.000 racions d'este plat de temporada cuinat en un certamen que ha tornat amb una gran afluència després de quatre anys d'absència
Més de 80.000 visitants i 16.000 quilos, segons els organitzadors, d'un producte autòcton reconegut pel gust i per la qualitat, que dona molt de joc en la cuina
Reflexionem amb el xef de Dénia sobre la capacitat de l'alta restauració per a comunicar, emocionar o fer crítica social com ho fa la pintura, la música o la dansa
La comoditat, la falta de temps i l’oferta de propostes saludables fan repuntar les vendes dels plats que, moltes vegades, no requereixen ni ser calfats