Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Raviolis casolans farcits de formatge i herbes

Intermedi
60 minuts
4 persones

Plat amb aromes del Trastévere en vespa!

Raviolis casolans farcits de formatge i herbes
  • 400 g de farina 
  • 250 g de formatge crema
  • 4-6 ous 
  • Formatge parmesà
  • Julivert fresc
  • Cebollí
  • Orenga fresca
  • Sàlvia fresca 

Per a la salsa: 

  • 250 ml de nata 
  • 1 carabasseta
  • 1 ceba 
  • 3 alls
  • Nou moscada
  • Pebre negre
  • Sal
  1. Pastem bé els ous amb la farina i ho deixem reposar 30 minuts.
  2. Mesclem les herbes aromàtiques amb el formatge crema i ho reservem.
  3. Dividim i estirem la massa, i hi posem punts de farcit.
  4. Ho tapem amb l’altra mitat de la massa i tallem els raviolis.
  5. Sofregim les verdures i hi afegim la nata, nou moscada, pebre i sal.
  6. Coem els raviolis en aigua abundant i els incorporem a la salsa.
  7. Servim la pasta amb la salsa i ho acabem amb formatge parmesà.

Nutrició: la pasta fresca

Té menys fibra però també menys calories que la pasta seca. Alt rendiment energètic, ideal per a esportistes i també per a estudiants, ja que afavorix el rendiment intel·lectual (el cervell es nodreix de glucosa, la qual es troba en els hidrats de carboni).

Receptes vegetarianes Receptes del món

També et pot interessar

Veure totes les activitats