Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA

Quinoa, alvocat i aire de remolatxa

Intermedi
35 minuts
2 persones

Quin nivell!

Quinoa, alvocat i aire de remolatxa
25 de maig 2023 - 19:59
  • 200 g de quinoa cuita
  • 1 alvocat
  • 1 pimentó roig 
  • 1 cogombre 
  • 1 carlota
  • 6 tomaques ‘cherry’ 
  • Pipes de carabassa torrades 
  • Cebollí 
  • Oli OVE
  • Sal en escates

Per a l'aire de remolatxa: 

  • 2-3 remolatxes crues 
  • Lecitina de soja

Per a l'adob: 

  • 100 g de iogurt grec 
  • 1 llima
  • Alfàbega fresca
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Liqüem les remolatxes i en batem el suc amb la lecitina de soja.
  2. Li incorporem aire amb un oxigenador o una batedora.
  3. Emulsionem el iogurt amb suc de llima, alfàbega, pebre, oli i sal, i el reservem.
  4. Trossegem el pimentó i el cogombre, i ratllem la carlota.
  5. Ho mesclem amb la quinoa i ho reservem.
  6. Servim la quinoa amb l’alvocat i les pipes de carabassa per damunt.
  7. Hi afegim uns punts de iogurt d’alfàbega i unes tomaques ‘cherry’.
  8. Ho amanim amb cebollí, oli, sal en escates i ho coronem amb l’aire de remolatxa.

L'aire

L’aire és la textura comestible més lleugera que existeix. Per a elaborar-lo, hem de tindre en compte:

Receptes vegetarianes Receptes saludables