Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES MIGDIA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL CAP DE SETMANA

Pastís de formatge japonés

Intermedi
90 minuts
4 persones

Com estar pels carrers de Tòquio

Pastís de formatge japonés
12 d'abril 2023 - 19:59
  • 250 g de formatge d’untar
  • 140 g de sucre
  • 100 ml de llet sencera
  • 60 g de fècula de dacsa
  • 60 g de farina de blat
  • 50 g de mantega
  • 16 g de rent químic 
  • 6 ous 
  • 1 llima
  1. En un bol, batem el formatge amb la mantega.
  2. Hi afegim la llet i ho barregem bé.
  3. Hi incorporem els rovells, ratlladura i suc de llima, la farina i la fècula de dacsa.
  4. Ho batem durant uns minuts més i ho reservem.
  5. Per altra part, muntem les clares a punt de neu.
  6. Hi afegim a poc a poc el sucre i el rent químic, ja barrejats prèviament, i ho acabem de muntar.
  7. Incorporem les clares a la mescla de formatge i ho removem amb cura.
  8. Aboquem la mescla a un motle i l’enfornem a 160 ºC durant 50 minuts, aprox.
  9. Deixem reposar el pastís abans de menjar-lo.

Nutrició: formatge crema

Malgrat ser un producte molt versàtil en la cuina i valdre per a plats dolços o salats, hem de tindre en compte que és un producte industrialitzat i molt processat, amb un contingut de sodi important i amb molt de greix (el 80% de la seua composició). Comparat amb altres làctics, és més calòric, per tant, és un aliment que és millor consumir de manera moderada. L’aportació proteica del formatge crema també és menor que la dels altres làctics.

Postres Receptes de pastissos