Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

“Pad thai”

Fàcil
25 minuts
4 persones

Viatgem als mercats d'espècies de Tailàndia!

“Pad thai”
10 de novembre 2022 - 19:59
  • 300 g de fideus d'arròs
  • 60 g de tofu
  • 8 escalunyes
  • 3 ous d'ànec
  • 1 llima dolça
  • 1 ceba xinesa
  • 6 cullerades de sucre de palma
  • 5 cullerades d'oli de cacauet
  • 4 cullerades de concentrat de tamarinde
  • 2 cullerades de salsa de peix
  • 2 cullerades de gamba seca 
  • Cacaus torrats
  • Brots de soja 
  • Vitet roig fresc
  1. Mesclem el tamarinde amb el sucre i la salsa de peix.
  2. Escaldem els fideus d’arròs i els reservem.
  3. Daurem les escalunyes amb l'oli de cacauet, hi afegim els ous i ho removem.
  4. Hi incorporem els fideus i la salsa i ho deixem coure.
  5. Hi posem el tofu, la gamba seca i els cacauets.
  6. Hi afegim els brots de soja i la ceba, i ho saltem.
  7. Ho servim amb cacauets, brots de soja, vitet i llima dolça.

Curiositat

A Tailàndia, en lloc de saludar-se amb un “com estàs?” es saluden amb un “has menjat ja?” (kin khao reu yang). Això il·lustra perfectament l'amor dels tailandesos per menjar junts.

Receptes d'arrossos Receptes saludables Receptes vegetarianes Receptes del món