Directes
Ara en la televisió
ANIMALADES, UN MÓN BESTIAL
Ara en la ràdio
CADENA DE VALOR (reemissió)

Mussola en salsa

Fàcil
25 minuts
2 persones

A l'estil de la Safor

Mussola en salsa
23 de gener 2023 - 19:59
  • 4 rodanxes de mussola
  • 2 carlotes
  • 1-2 cebes
  • 1 garbeta d’api
  • 1 llima
  • Tàperes
  • Julivert
  • Llorer
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Salpebrem les rodanxes de mussola.
  2. En una cassola, sofregim la mussola i la reservem.
  3. Sofregim seguidament la ceba i la carlota.
  4. Hi afegim l’api, llorer i suc de llima.
  5. Ho cobrim amb aigua i ho deixem coure 10 minuts, aprox.
  6. Preparem una picada amb les tàperes, julivert, suc de llima i l’emulsionem amb oli.
  7. Afegim a la cassola les rodanxes de mussola i la picada, i ho deixem coure uns minuts més.

Nutrició: tàperes

S'han utilitzat com a medicina popular durant milers d'anys. Actualment, s'estudien pel seu potencial anticancerós, antidiabètic i antiinflamatori, i pels seus possibles beneficis circulatoris i gastrointestinals. Tenen grans propietats nutricionals, són baixes en greixos i calories. Són riques en magnesi, vitamina C i àcid fòlic. A més, també contenen vitamina E i B3, potassi, sodi, fòsfor i calci. S'ha demostrat que un compost que sol haver-hi en les tàperes en conserva activa les proteïnes necessàries per a l'activitat normal del cervell i el cor humans, i fins i tot podria conduir a futures teràpies per al tractament de l'epilèpsia i els ritmes cardíacs anormals.

Receptes amb peix Receptes valencianes Receptes fàcils