Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Mullador de pollastre amb pimentó i tomaca

Fàcil
50 minuts
4 persones

Necessitarem pa

Mullador de pollastre amb pimentó i tomaca
25 de novembre 2022 - 19:59
  • 1 pollastre
  • 1-2 pots de tomaca fregida 
  • 1 pot d’olives negres 
  • 2 pimentons rojos
  • 1 cabeça d’alls
  • 4 ous
  • Pernil salat
  • Julivert fresc
  • Aigua
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Trossegem el pollastre, el salpebrem i el sofregim bé.
  2. Hi afegim els alls i els pimentons trossejats.
  3. Ho sofregim tot durant 10 minuts.
  4. Hi incorporem les olives, la tomaca, aigua i ho deixem coure durant 15 minuts, aprox..
  5. En l’últim moment, hi trenquem els ous i ho deixem coure uns minuts més.
  6. Ho completem amb el pernil i julivert picat.

Nutrició: diferències entre quètxup i tomaca fregida.

Hi ha molta gent que encara utilitza indistintament la tomaca fregida com si fora quètxup, i a l’inrevés, i cadascú pot fer el que vulga, per descomptat, però hem de saber que nutricionalment hi ha unes quantes diferències:

Receptes valencianes Receptes fàcils Receptes amb carn