Directes
Ara en la televisió
SAMARUCDIGITAL MILLORS MOMENTS

Meló amb iogurt i cruixent de sèsam

Intermedi
4 persones

Una rica combinació amb grans beneficis

Meló amb iogurt i cruixent de sèsam
05 de setembre 2022 - 19:28
  • 1 meló de tot l’any
  • 4 iogurts naturals
  • 3 taronges
  • Safrà en pols
  • Mel

Per a la granola:

  • Flocs d'avena
  • Panses
  • Orellanes de bresquilla
  • Anacards
  • Avellanes
  • Pipes de carabassa
  • Pipes de gira-sol
  • Llima
  • Canella
  1. Tallem el meló a dauets o boletes.
  2. Batem els iogurts amb el safrà, la mel i el suc de taronja.
  3. Afegim el meló a la mescla i ho reservem en fred.
  4. Sobre una safata de forn, estenem els flocs d'avena, les pipes de carabassa i les de gira-sol.
  5. Hi afegim les avellanes i els anacards trossejats, i la llima ratllada.
  6. Ho arruixem amb mel, ho barregem bé tot i ho enfornem.
  7. Quan estiga la granola, hi afegim les panses i les orellanes trossejades.
  8. Servim el meló amb iogurt coronat amb la granola.

El meló és 90% aigua, baix en calories, greix i colesterol. Té un alt contingut en col·lagen (regenera pell i teixits). El meló de tot l'any té cinc vegades més vitamina C que el meló d'Alger i més minerals: calci, potassi, sodi i fòsfor. El meló d'Alger, en canvi, té més vit A.

També et pot interessar