Directes
Ara en la televisió
ALTA TENSIÓ

Gaspatxos mariners

Intermedi
1 hora
4 persones

Un clàssic per a fer en un dinar familiar

Gaspatxo mariner
01 de setembre 2022 - 20:00
  • 2 coques de gaspatxos
  • 2 l de caldo de peix
  • 800 g de peix variat (tonyina, mero, rap)
  • 150 g de gambes o llagostins
  • 1 ceba
  • 3 tomaques
  • 3 alls
  • 1 pimentó roig
  • Safrà
  • Oli OVE
  • Pebre roig dolç
  • Sal
  1. Saltem les gambes i les reservem.
  2. Sofregim la ceba i els allets.
  3. Hi incorporem el pimentó roig.
  4. Quan ja estiga tot ben sofregit, hi incorporem el pebre roig dolç i la tomaca.
  5. Hi aboquem caldo de peix amb el safrà i deixem que es coga.
  6. Hi afegim la coca de gaspatxos i ho deixem coure un parell de minuts.
  7. Hi afegim el peix trossejat i ho rectifiquem de sal i pebre.
  8. Ho removem i deixem que es coga durant deu minuts.
  9. En l'últim moment, hi afegim les gambes.
  10. Servim els gaspatxos lleugerament melosos.

Gambes i llagostins

Tenen aspectes nutricionals molt beneficiosos. Són rics en proteïnes, recomanats per al desenvolupament muscular. El iode dels llagostins, ajuda a regular el colesterol. Pel seu contingut en iode, també ajuda a processar els hidrats de carboni, enfortir els cabells, la pell i les ungles.

Receptes amb peix Receptes d'estiu