Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA
Ara en la ràdio
L'HORA DE LA CULTURA (reemissió)

Figues albardades

Fàcil
35 minuts

Els postres més típics de les festes patronals de Castelló de la Plana

Figues albardades
  • 24 figues seques
  • 500 g de farina
  • 15 g de rent
  • 1 l d'aigua
  • 100 g de sucre
  • Oli de gira-sol
  • Sal
  • Sucre o mel
  1. Dissolem el rent i el sucre en l'aigua temperada.
  2. Hi afegim la sal i la farina i ho mesclem bé.
  3. Deixem reposar la pasta.
  4. Llevem el peçó de les figues i les partim per la meitat.
  5. Emparellem de dos en dos les figues obertes.
  6. Passem les figues per la pasta i les fregim en oli.
  7. Servim acompanyades amb sucre o mel.

Les figues albardades tenen forma quadrada i un alt contingut en fibra, potassi i calci. Tenen un efecte saciant que les converteix en un snack saludable amb alt contingut energètic.

Un plat molt senzill de preparar i molt condidor que s'elabora amb molt pocs ingredients.

Postres Receptes valencianes Receptes fàcils

També et pot interessar

Veure totes les activitats