Directes
Ara en la televisió
DE MAR I BANCAL
Ara en la ràdio
QUEDA'T AMB MI (reemissió)

Figatell amb albergina i mostassa

Fàcil
40 minuts
4 persones

Essència pegolina

Figatell amb albergina i mostassa
  • 600 g de magre de porc picat 
  • 300 g de cansalada viada picada 
  • 200 g de fetge de porc 
  • 1 albergina ratllada
  • 1 pa de forn
  • Mantellina
  • Clau en pols
  • Pebre negre 
  • Pebre roig 
  • Anou moscada
  • Mostassa
  • Julivert fresc
  • Pinyons 
  • Mel
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Piquem el fetge de porc i el mesclem amb la carn de porc i la cansalada.
  2. Hi afegim pinyons, sal, pebre negre, clau en pols, anou moscada i julivert picat, i ho barregem bé.
  3. Donem forma als figatells i els emboliquem amb la mantellina.
  4. Torrem a la planxa l’albergina tallada a rodanxes.
  5. Torrem al forn unes llesques de pa adobades amb oli i pebre roig.
  6. Emulsionem al foc la mostassa amb la mel.
  7. Torrem els figatells a la planxa
  8. Els acompanyem amb el pa, l’albergina i la salsa de mostassa i mel.

Nutrició: carn de porc

La carn de porc blanc té, en general, menys greix que la de vedella o pollastre, per la qual cosa pot formar part de tota classe de dietes en què es controla l'aportació de calories o de greixos. En el cas d'esta recepta, la papada és una de les parts més grasses. Per a gaudir dels beneficis de la carn de porc, és necessari que en regulem les porcions i que les consumim esporàdicament, tenint en compte les salses i condiments que utilitzem per a assaonar-les i que poden incrementar la ingesta de calories. Les proteïnes de la carn de porc són d’alt valor biològic, necessàries per a mantindre la massa corporal i per a la formació de defenses necessàries per a estar sans.

Receptes valencianes Receptes amb carn

També et pot interessar

Veure totes les activitats