Directes
Ara en la televisió
ZOOM

Un esmorzar molt especial, entrepà de llonganisses, ceba caramel·litzada i mostassa

Fàcil
18 minuts
2 persones

Un esmorzaret amb un toc picant: entrepà de llonganisses i ceba caramel·litzada

L'esmorzar valencià
19 de juliol 2022 - 20:00
  • 1 pa de forn ben cruixent
  • 6 llonganisses
  • 200 g de ceba
  • Mostassa
  • Timó fresc
  • 150 g de formatge per a fondre
  • 3 vitets picants
  • 2 cebes roges en vinagre
  1. Caramel·litzem la ceba amb el timó, afegim la mostassa i reservem.
  2. Obrim les llonganisses per la meitat i les fem a la planxa.
  3. Dins del pa posem la ceba caramel·litzada, les llonganisses, el formatge, els vitets i la ceba en vinagre.
  4. Enfornem l'entrepà durant uns minuts.

Mites sobre el pa

Recepta Entrepà Esmorzaret Llonganisses Ceba Esmorzars