Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

Conill amb bolets, caragols, creïlla i pimentons

Intermedi
4 persones

Cuina clàssica ben equilibrada

Conill amb bolets, caragols, creïlla i pimentons
08 de setembre 2022 - 20:00
  • 1 conill
  • 1 kg de caragols
  • 300 g de ceba
  • 3 tomaques
  • 2 creïlles
  • 200 g de pimentons de Padrón
  • Bolets de temporada
  • 1 vitet de Caiena
  • Alls
  • Timó fresc
  • Pebrella
  • Llorer
  • Julivert
  • Pebre roig
  • Oli d’oliva 0,4
  • Sal
  1. Enganyem els caragols i els cuinem.
  2. Enfornem les creïlles embolicades amb paper d’alumini.
  3. Rossegem bé el conill trossejat i el reservem.
  4. En la mateixa paella sofregim la ceba, l’all, els bolets i les herbes aromàtiques.
  5. Hi afegim pebre roig i la tomaca i ho sofregim bé.
  6. Hi incloem els caragols i el conill i deixem que es coga.
  7. Servim el conill amb les creïlles i els pimentons fregits.

Caragols de terra

Es consideren mol·luscos i per a consumir-los cal porgar-los perquè, si no, amarguen, ja que conserven restes de fluids i d'aliments que cal depurar o eliminar. Tenen molt poques calories, molta aigua i destaca el seu contingut en magnesi, ferro, i vitamina B3 o niacina.

Cuina