Toni Pérez, alcalde de Benidorm: "El PP no ha fagocitat Ciutadans, ni a la Comunitat Valenciana ni en cap municipi"

El també president del PP a la província d'Alacant alaba la figura del socialista Francesc Colomer per oposar-se a la taxa turística: "Ell sí que entén el turisme, el Consell no"

Toni Pérez, entrevistat aquest dimarts en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

El Partit Popular no té una estratègia per a fagocitar Ciutadans. Així de contundent s'ha mostrat aquest dimarts Toni Pérez, actual alcalde de Benidorm i candidat a la reelecció, en una entrevista en Les notícies del matí. "El PP no està en eixa estratègia. El PP no ha fagocitat Ciutadans, ni a la Comunitat Valenciana, ni en cap municipi, ni a la província d'Alacant, ni a Espanya", ha assegurat qui és un dels pesos pesants dels populars valencians.

El també president del PP a la província d'Alacant ha defensat el transvasament de regidors i diputats del partit taronja cap al seu que s'està veient en les últimes setmanes com un canvi natural per la falta de projecte polític. L'exsíndica de Ciutadans en les Corts Ruth Merino o l'alcalde de Sant Joan d'Alacant, Santiago Romá, són només dos exemples dels últims fitxatges taronja a les llistes populars. "Molta gent que ja venia de l'esfera del PP en anys passats va creure en un projecte que en realitat no ha pogut dur a terme", ha opinat. En una referència als càrrecs de Ciutadans, ha lamentat que no han aconseguit fer realitat "les polítiques que predicaven des de les seues sigles". "I si les han dutes a terme ha sigut on governaven en coalició amb el PP", ha afegit.

Qui vulga un canvi vàlid a la Comunitat Valenciana ha d'optar pel projecte del PP

I el que ha passat de cara a les eleccions autonòmiques i municipals del 28 de maig és que hi ha persones que "ara veuen que han de canviar de projecte". Toni Pérez, que aspira a reeditar la majoria absoluta obtinguda el 2019 a Benidorm, ha subratllat en aquest sentit que "qui vulga un canvi vàlid a la Comunitat Valenciana ha d'optar pel PP", que té un projecte "obert", on cap "tot aquell que vulga contribuir a canviar el seu municipi, ciutat o poble, per xicotet que siga". I ha remarcat que votar "altres opcions", siga de "l'esquerra o la dreta extrema, com vulguen anomenar-ho", comportarà que tot continuarà "igual" tant a la Comunitat Valenciana com a Espanya.

La taxa turística, "una gran X roja"

L'alcalde de Benidorm s'ha mostrat d'acord amb el president del PP a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, d'aplaudir la gestió del secretari autonòmic de Turisme socialista, Francesc Colomer, enfront de les polítiques del govern tripartit del Botànic, als qui ha acusat de "no estar a l'altura" ni afavorir les necessitats del sector. "Colomer sí que entén el turisme, el Consell no", ha criticat, per a afegir després que "Fa mal veure els síndics del PSPV, Compromís i Unides Podem celebrant puny en alt que hi ha un nou impost al turisme a la Comunitat Valenciana", ha dit, en referència a l'aprovació de la polèmica taxa turística en les Corts.

Fa mal veure els síndics del PSPV, Compromís i Unides Podem celebrant puny en alt que hi ha un nou impost al turisme a la Comunitat Valenciana

Toni Pérez ha qualificat aquesta mesura implementada per l'executiu autonòmic, que hauran d'aplicar voluntàriament els municipis, de "taca" en la política turística. "És una gran X roja", ha dit. I ha recordat que Colomer s'hi va oposar a aprovar la taxa en contra del criteri del seu propi partit. "Colomer ha sigut un gran actiu, però tant de bo el Consell haguera estat a l'altura de la indústria turística cada dia de la legislatura, especialment dient 'no' a la taxa turística", ha lamentat.

També et pot interessar

stats