Colomer demana recular amb la taxa turística i insisteix que és “un error” implantar-la

El secretari autonòmic de Turisme, que sempre ha sigut contrari a l’impost, assegura que “rectificar és de savis”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, durant la seua intervenció en la comissió d'Indústria i Turisme de les Corts
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, durant la seua intervenció en la comissió d'Indústria i Turisme de les Corts / Flickr Corts

La taxa turística és "un error" i per diversos motius, no sols econòmics, per això cal reflexionar sobre la implantació. Així la veu el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que s'ha mostrat clarament contrari, una vegada més, a l'aplicació de la taxa turística que ha sigut motiu de fricció entre les forces del Botànic des que va començar a negociar-se.

"Rectificar no és signe de feblesa, és de savis, el dret a canviar d'opinió no és dolent, és una virtut, un do a vegades, perquè el món t'ha canviat, perquè el món ha canviat", ha defensat Colomer en la comissió d'indústria i turisme de les Corts, on ha comparegut per a explicar la possible implantació de la taxa a petició inicial del PP, a la qual s'han afegit unes altres de Ciutadans, el PSPV, Compromís i Unides Podem.

El secretari autonòmic de Turisme, que sempre s’ha oposat a aquesta taxa —i que va arribar a insinuar que dimitiria si s’aprovava— que ha aprovat el seu partit, confia que passe “alguna cosa”, perquè els grups del Botànic es replantegen implantar aquesta taxa que ja cobren altres regions espanyoles o europees.

En aquest sentit, Colomer apuntava que, després d'anys "vivint sota el plantejament permanent d'un impost en tota classe de conjuntura" que reduirà, fins i tot més, els marges ja deteriorats del sector turístic.

També et pot interessar

stats