Merino: "M'il·lusiona el projecte de Mazón i al PP em sent com a casa"

La nova assessora popular i exsíndica de Ciutadans deixa la porta oberta a ocupar algun càrrec en un hipotètic Consell del PP: "És una cosa que no m'importaria provar"

Ruth Merino a 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

La nova assessora del Partit Popular i exsíndica de Ciutadans, Ruth Merino, se sent còmoda en les files populars de cara a les eleccions de maig i assegura que ha sigut molt ben rebuda en el seu nou partit. "Entenc que pot haver-hi recels, però jo no vinc a llevar el lloc a ningú, sinó que vinc a treballar i la relació és bona i em sent com a casa".

Merino ha dit en una entrevista a Les notícies del matí que el PP encara no li ha plantejat entrar a la llista de les Corts. "Si es compta amb mi, ho pensaré en el seu moment". També deixa la porta oberta a ocupar algun càrrec de responsabilitat en un hipotètic Consell del PP. "No et dic que no, és una cosa que no m'importaria provar si es produeix eixe canvi, que crec que es produirà".

Dues setmanes després de la incorporació a l'equip econòmic del Partit Popular, Merino ha explicat que en l'aspecte fiscal i econòmic, "es busca un alleujament fiscal a la Comunitat Valenciana, que és on més impostos es paguen, on també existeix una major economia submergida i es poden aprofitar moltes més oportunitats de creixement".

Volem un alleujament fiscal a la Comunitat Valenciana, que és on més impostos es paguen

Considera que, amb el Botànic, hi ha dèficit de bona gestió. "Ens endeutem cada vegada més i ja és desorbitat el deute que s'ha generat aquests huit anys per la deficient gestió". Per això des del PP estan treballant "per a aportar mesures que milloren aquests aspectes i aconseguir una Comunitat Valenciana més moderna i rica", ha afegit.

L'exsíndica de Ciutadans afirma que amb huit anys d'un govern amb nacionalistes i populistes d'esquerra hi ha "més que de sobra". Així, anima a votar pel projecte liderat per Mazón "amb polítiques que generen riquesa i respecten les llibertats per a fer que la Comunitat Valenciana es convertisca en aquesta opció de futur que es mereix".

Confie en les paraules de Mazón d'apartar-se de corrupció i a mi m'il·lusiona el seu projecte perquè la Comunitat Valenciana s'enlaire

Respecte a les crítiques sobre corrupció contra el PP que va llançar quan estava en primera línia de Ciutadans, Ruth Merino assegura que pensa el mateix que sempre, però que confia en la regeneració del Partit Popular. "Confie en les paraules de Mazón d'apartar-se de corrupció i a mi m'il·lusiona el seu projecte perquè la Comunitat Valenciana s'enlaire".

També et pot interessar

stats