Toni Cantó: “Crec en Ciutadans, però no en la persona que dirigeix el partit"

L'encara síndic de Ciutadans ha afirmat que té dues propostes de televisió i que ha perdut la il·lusió per la política.

Toni Cantó
Toni Cantó, aquest dimarts / À Punt NTC

"No em sent representat per la cúpula del meu partit". Així de contundent s'ha mostrat el síndic de Ciutadans, Toni Cantó, per a justificar la seua eixida de la política i de Ciutadans. L'encara síndic de Ciutadans ha confirmat que acaba de signar la dimissió com a diputat autonòmic i que la passarà per registre una vegada que es reunisca amb els diputats del seu partit.

Unes declaracions que ha realitzat el líder valencià de la formació taronja després de la reunió de l'executiva que la formació va fer ahir a Madrid i on va anunciar que abandona el partit i renúncia també a l'acta de diputat.

Després de donar les gràcies per aquests dos anys molt intensos en un lloc "privilegiat", ha destacat que Inés Arrimadas i el seu nucli dur "estan allunyats de l'essència del partit". Els ha acusat de continuar en el càrrec "després del desastre del partit" que el porta "cap a la irrellevància".

Cantó ha explicat que té la percepció que fa un treball amb el seu equip "que ha donat resultats, però és com si alçara una gran pedra i quan arribe a dalt a la muntanya, Arrimadas i el seu equip l'han llançat cap avall". "Necessite creure el que faig, crec en Ciutadans, però no en la persona que dirigeix el partit", ha assenyalat.

Ha afegit que no entén les decisions del partit a Múrcia i ha dit que no sap ni pot assegurar "si la direcció del partit utilitzarà els alacantins com a d'ostatges com en el cas del murcians".

De cara al seu futur, Cantó ha afirmat que té dues propostes de televisió per a continuar treballant. "Hui em quede a l'atur, soc un home lliure i faré el que em done la gana. Ahir em vaig quedar molt tocat i he perdut la il·lusió per la política".

També et pot interessar

stats