Reunió de Ciutadans a les Corts després de la dimissió de Cantó

El grup parlamentari es reuneix amb la incògnita de saber si el fins ara síndic hi participarà.

Imatge d'arxiu d'una reunió del Comité Autonòmic de Ciutadans
Imatge d'arxiu d'una reunió del Comité Autonòmic de Ciutadans a València / Ciutadans
15 de març 2021 - 21:55

El Grup Parlamentari de Ciutadans a les Corts fa aquest dimarts una reunió interna i de manera telemàtica en què en principi no està previst tractar el relleu de Toni Cantó com a síndic del grup, però s'espera que l'encara coordinador autonòmic del partit hi participe.

Serà la primera reunió del Grup Parlamentari de Ciutadans des que Cantó anuncià a Madrid que deixarà l'acta de diputat a les Corts i els càrrecs orgànics en el partit, com a mostra del desacord amb Inés Arrimadas arran de la moció de censura a Múrcia.

L'eixida de Cantó com a síndic i coordinador autonòmic del partit deixarà sengles vacants, tant a les Corts com en l'estructura orgànica de Ciutadans, que es tractaran respectivament al llarg dels pròxims dies, segons fonts de la formació taronja.

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de València i fins ara número 2 de Cantó a la Comunitat, Fernando Giner, ha deixat clara la seua aposta pel "lideratge" d'Arrimadas, com ha publicat en el seu compte de Twitter.

"En aquests moments difícils per a Espanya necessitem un lideratge digne i lliure com el d'Inés Arrimadas i un partit com Ciutadans, centrat a donar solucions als espanyols”, ha assenyalat Giner. 

També et pot interessar

stats