Arrimadas reconeix que Cs “ha comés errors” i anuncia una nova executiva

La presidenta de Cs ha assegurat que “s’ha destapat una operació” per a liquidar el partit. 

Imatge d'arxiu de la presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas
Imatge d'arxiu de la presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha assegurat que la formació “ha comés errors” i ha assumit equivocacions durant la seua gestió al capdavant del partit. Així i tot, ha defensat que totes les decisions que s’han pres han seguit un criteri únic: “Fer allò que fora correcte per a Espanya”. “Sempre hem tingut la consciència tranquil·la”, ha afegit. 

En una declaració telemàtica i sense preguntes, Arrimadas ha estat acompanyada pels membres de la nova executiva permanent de Cs, que s'amplia de set a quinze integrants. “Hem construït una executiva reforçada i d’unitat aquest dilluns. Més horitzontal, amb més persones i més àrees de treball”, ha apuntat.

Arrimadas ha lamentat, sense donar noms, que hi haja hagut dirigents de la seua formació que abandonen el partit. Aquest dilluns, membres del nucli dur de la formació, com el vicesecretari general de Ciutadans, Carlos Cuadrado, i el seu adjunt, José María Espejo, han anunciat que deixaven l'executiva permanent. A més, el portaveu de Cs a les Corts, Toni Cantó, ha fet públic que deixava els càrrecs en el partit i renunciava a l'acta de diputat a les Corts. 

D’altra banda, la presidenta de Cs ha defensat el paper de la formació taronja en els moments difícils per “estendre ponts en una Espanya dividida”, però també per ser un partit “incòmode” i que “lluita contra la corrupció”. “Nosaltres som molt bons socis, però mals còmplices”.

En aquest sentit, Arrimadas ha apuntat que els moviments polítics i les acusacions dels darrers dies, “demostren que s’ha destapat una operació” per a liquidar el partit. Un partit, segons diu, que ha sigut “incòmode tant per als uns com per als altres”.

També et pot interessar

stats