Els menuts de Castelló també es queden sense Cavalcada del Pregó a causa de la pluja

L’acte, previst per a aquest dilluns de matí, es trasllada a una data encara per determinar i condicionada per l’evolució de l’oratge

PREGONER INFANTIL
Marc Osorio, pregoner infantil de Castelló, assaja l'anunci que tenia previst fer per als més menuts de la ciutat / À Punt NTC

El Pregó infantil de Castelló de la Plana haurà d’esperar a una data encara per determinar. Aquest acte, previst per a les deu i mitja d’aquest dilluns, festiu a la ciutat, s’ha ajornat a causa del mal oratge, com ja va ocórrer dissabte amb la Cavalcada del Pregó.

L’acte en què el pregoner infantil, Marc Osorio, havia d'anunciar l’arribada de les festes fundacionals en la Cavalcada i que dona el tir d’eixida a la festa entre els menuts, s’ha ajornat a una data encara per determinar i que estarà condicionada a l’evolució meteorològica, segons apunten des del consistori.

Les previsions apunten que les pluges afectaran, sobretot, la meitat nord de la província de València i bona part de la de Castelló.

Com ja va passar amb les Falles, sembla que l’oratge no està de la part del col·lectiu fester de la Magdalena. Després de dos anys sense festa, aquest dissabte la pluja va obligar a suspendre la tradicional Cavalcada del Pregó i, a més, va condicionar la primera de les mascletaes que es va disparar a la capital de la Plana.

En canvi, l’oratge va donar una treva i vora 55.000 romeus van participar en la Romeria de les Canyes des de la plaça Major fins a l'ermita de la Magdalena.

També et pot interessar

stats