Aquest és l’orde d’actuació dels finalistes del Benidorm Fest en la gala de dissabte

Les valencianes actuaran en quart i sisé lloc en la final, en què es decidirà qui representa Espanya en Eurovisió

Karmento obrirà la gala i Vicco la tancarà, enmig, en quarta i sisena posició, cantaran les dues artistes valencianes
Karmento obrirà la gala i Vicco la tancarà, enmig, en quarta i sisena posició, cantaran les dues artistes valencianes / RTVE

Fusa Nocta i Blanca Paloma, les dues artistes valencianes que estaran en la final del Benidorm Fest, actuaran en quart i sisé lloc en la gala de dissabte. El sorteig per a establir l’orde dels cantants classificats ha determinat que Karmento obrirà la gala i Vicco la tancarà.

Després de Karment, Mégara i Alice Wonder, en quart lloc actuarà l’artista de Gandia, Fusa Nocta, que interpretarà Mi família, la cançó que dedica al seu entorn familiar amb tocs de trap flamenc. La jove, de 28 anys, es va endinsar en la final en la primera semifinal, la de dimarts.

Després d’ella, en cinquena posició, intervindrà Agoney i després Blanca Paloma, la cantant d’Elx que també amb Eaea va entrar amb força en la final en la gala de dijous.

"Hauré de volar per a no cremar-me", feia broma Blanca Paloma, en al·lusió al seu orde d’actuació, just darrere del seu principal rival per a arribar a Eurovisió, Agoney, que va triomfar en la primera semifinal amb Quiero arder. Després de Blanca Paloma, José Otero i Vicco tancaran la gala de dissabte.

La gala en què es decidirà quin intèrpret representa Espanya en el festival que acollirà Liverpool al maig té el repte de superar l'audiència de la final de la primera edició, que va aconseguir més de 3 milions d’espectadors i un 21% de quota. 

També et pot interessar

stats