Les mil entrades per a la final del Benidorm Fest s’esfumen en segons

Les localitats, com ja va passar en les dues semifinals, s’han acabat només posar-se a la venda

Informació amb què es trobaven els usuaris que, pocs minuts després del migdia, intentaven adquirir una entrada per a la gala final del Benidorm Fest
Informació amb què es trobaven els usuaris que, pocs minuts després del migdia, intentaven adquirir una entrada per a la gala final del Benidorm Fest / À Punt NTC

Les mil entrades per a la final del Benidorm Fest, que es posaven a la venda aquest dilluns al migdia, s’han esfumat en només uns segons. Així ho han denunciat alguns usuaris, quan intentaven adquirir una d’aquestes mil localitats, que es posaven a la venda per 40 euros, a través d’un portal web.

La final, que se celebrarà el 4 de febrer, ha despertat un autèntic furor, com ja va passar amb les entrades de la primera i segona semifinal, que es van acabar en minuts, el que va donar pas a la revenda.

Les semifinals d’aquesta competició de Benidorm, d’on eixirà el representant d’Espanya a Eurovisió, seran el 31 de gener i el 2 de febrer, mentre que la gran final serà el 4 de febrer.

Agoney, Alfred García, Alice Wonder, Aritz Arén, Blanca Paloma, E'FEMME, Famous, Fusa Nocta, José Otero, Karmento, Mègara, Meler, Rakky Ripper, Sharonne, Siderland, Sofía Martín, Twin Melody i Vicco conformen el cartell d'aquesta segona edició del Benidorm Fest. 

També et pot interessar

stats