La valenciana Fusa Nocta, favorita en les xarxes per guanyar el Benidorm Fest 2023

Blanca Paloma, Aritz Arén i Sofía Martín completen les candidatures valencianes per a representar a Espanya en Eurovisió

Imatge d'arxiu de la cantant Fusa Nocta
Imatge d'arxiu de la cantant Fusa Nocta / Instagram: @fusanocta

Usuaris i usuàries a les xarxes comencen a fer càbales ja sobre quina cançó serà la guanyadora del Benidorm Fest del 2023 i, per tant, quin serà l’artista o grup que represente a Espanya en Eurovisió. Diumenge passat el certamen va fer públiques les cançons candidates i sembla que ja hi ha una clara favorita entre els díhuit aspirants: la gandienca Fusa Nocta. 

Amb la cançó "Mi familia", l’artista Miriam Nares Signes no ha deixat indiferents els eurofans per la seua mescla de flamenc, trap i electrònica. Una fusió que els més agosarats s’atreveixen a comparar amb l’àlbum d’El Mal Querer de Rosalía. Les xifres també l’avalen, ja que lidera en nombre de reproduccions als senzills de la resta de candidats. 

Entre les favorites també destaca Blanca Paloma, que assisteix al certamen per segona vegada després de quedar l'any passat en cinquena posició. Als seus trenta-tres anys, la il·licitana repeteix experiència, ara amb el senzill "Eaea".

Les candidatures valencianes les completen el cantant, actor i ballarí valencià Aritz Grau Sueira, que es presenta amb "Flamenco", i la cantautora valenciana Sofía Martín, amb "Tuki". 

Per a conéixer el representant d’Eurovisió caldrà esperar al Benidorm Fest, que se celebrarà Palau d’Esports l'Illa de Benidorm els dies 31 de gener i 2 de febrer, en les semifinals, i en la gran final del 4 de febrer. Les entrades per a assistir-hi es van esgotar en segons el mateix dia que van eixir a la venda. 

També et pot interessar

stats