Blanca Paloma vola cap a la final del Benidorm Fest

En la gala per a escollir el representant d’Espanya en Eurovisió hi haurà dues veus valencianes, la de l’artista il·licitana i la de la gandienca Fusa Nocta

L'artista Blanca Paloma durant la interpretació del seu tema en la semifinal d'aquest dijous del Benidorm Fest
L'artista Blanca Paloma durant la interpretació del seu tema en la semifinal d'aquest dijous del Benidorm Fest / Morell (Efe)

La final del Benidorm Fest del pròxim dissabte tindrà dues veus valencianes, la de la gandienca Fusa Nocta i la de la il·licitana Blanca Paloma, que aquest dijous a la nit va alçar el vol, amb força, cap a la gala final amb EaEa. L’artista es va endinsar en la final on s'escollirà el representant d'Espanya a Eurovisió com a favorita del jurat professional, donat que va ser la que més vots va acumular, i també va ser una de les que més va agradar al vot popular.

Blanca Paloma va passar a la final amb matrícula, almenys si atenem a l’aval que va rebre en les votacions. La seua anti cançó de bressol va estar plena de moments icònics i tensió escènica i, a mesura que la interpretava, la il·licitana avançava sense alts i baixos fins a un llarg quejío final que ha deixat el públic bocabadat.

Estic en un xoc bo Blanca Paloma

La interpretació d'EaEa li va reportar a Blanca Paloma 167 punts en total, de fet es va quedar a només 4 punts del màxim que es podia assolir en el jurat professional. També va quedar en segona posició en el cas del jurat demoscòpic.

"Estic en un xoc bo", afirmava la cantant, l'única aspirant a Eurovisió que repetia enguany, després d’haver-ho intentat l’any passat. Unes declaracions, que manifestava davant dels mitjans de comunicació, amb una samarreta de qui des de Sevilla li va despertar el germen del flamenc, la seua àvia Carmen.

Juntament amb Blanca Paloma, s’ha classificat per a la batalla definitiva d’on eixirà el representant d’Espanya a Eurovisió. També hi estaran Vicco, amb el seu tema Nochentera; Karmento, amb la seua proposta Quiero y duelo; i, per últim, José Otero, amb la cançó Inviernos en Marte.

D’aquesta manera, Blanca Paloma i els altres tres classificats d’aquest dijous es diputaran la final que determinarà qui va al festival que se celebrarà a Liverpool al maig, a més de la també valenciana Fusa Nocta, Agoney, Alice Wonder i Megara.

A més de Blanca Paloma, Vicco, Karmento i José Otero, estaran en la final Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Mégara, que són els artistes que es van classificar el passat dimarts, en la primera de les semifinals. 

També et pot interessar

stats