El Vila-real B agafa aire

El filial groguet ha derrotat 1-0 el Racing de Ferrol i es reenganxa a la lluita per la permanència

Forés celebra el gol
Forés celebra el gol / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
19 d'abril 2024 - 14:36 Actualitzat: 20 d'abril 2024 - 18:56

El Vila-real B ha aconseguit una victòria vital en la lluita per mantindre's en Segona Divisió, després de derrotar 1-0 el Racing de Ferrol a La Ceràmica. Un gol solitari de Forés en l'equador de la represa li ha donat tres punts als groguets, que els permeten abandonar momentàniament l'últim lloc de la taula. 

L'equip de Miguel Álvarez ha començat el duel amb molta energia i Ontiveros ha pogut inaugurar el marcador a penes en el primer minut de joc. Però els gallecs han despertat amb aquesta acció i han començat a acostar-se amb perill a la porteria defesa per Iker Álvarez. Carlos Romero també ha pogut marcar en la primera part, però s'ha arribat al descans sense gols. 

El Racing de Ferrol ha intensificat la pressió en la represa i això ha dificultat el joc del Vila-real B, que ja no s'ha trobat tan còmode. I quan millor estaven els gallecs, ha arribat el gol local. Una genialitat entre Ontiveros, que ha assistit, i Álex Forés, ha servit perquè els groguets trencaren la igualada. El marcador ja no s'ha mogut i els de Miguel Álvarez han sumat tres punts d'or en la lluita per la salvació.

A falta de sis jornades perquè concloga la Lliga, el Vila-real B continua viu en la pugna per no baixar de categoria. A falta que es complete la jornada, el filial groguet s'ha situat a només dos punts de la permanència.

També et pot interessar

stats