À Punt estrena ‘Dejavú’, un viatge arrere de cinquanta anys en clau valenciana

Presentat per Mireia Llinares, el nou espai és una mirada des del present de fets que formen part de la memòria col·lectiva

La periodista valenciana Mireia Llinares presenta 'Dejavú', el nou programa d'À Punt per a les nits dels dijous
La periodista valenciana Mireia Llinares presenta 'Dejavú', el nou programa d'À Punt per a les nits dels dijous / À Punt
25 d'abril 2024 - 12:56

À Punt estrena nou programa el dijous 2 de maig: Dejavú. Es tracta d’un espai que repassarà els esdeveniments més importants que han marcat la memòria visual i col·lectiva dels valencians en els últims cinquanta anys.

La periodista valenciana Mireia Llinares presenta el nou programa d’À Punt que tractarà en clau valenciana fets com ara el segrest de l’empresari Luis Suñer a mans d’ETA, els Jocs Olímpics de Barcelona, el final del servei militar obligatori, el triplet del València CF, l’atemptat de les Torres Bessones de Nova York, l’eclosió de la Ruta del Bakalao, el crim d’Alcàsser, el fenomen Operación Triunfo o l’accident del metro de València.

L’equip de Dejavú ha dut a terme una recerca rigorosa d’imatges d’arxiu per a fer-nos recordar el nostre passat amb els ulls del present. Mireia Llinares ha entrevistat els principals testimonis de cada succés, alguns d’ells inèdits fins ara, que aportaran la seua vivència en primera persona.

Al llarg de la sèrie, passaran pel programa prop de 250 protagonistes destacats: Pablo Broseta, fill de Manuel Broseta i actual secretari autonòmic de Representació davant de la UE i les CCAA; el magistrat Joaquim Bosch; l'exministra Leire Pajín; els cantants Verónica Romero, Alejandro Parreño i Vicente Seguí, d’OT; l’acordionista María Jesús; els futbolistes Miguel Ángel Ferrer, Mista, i Raúl Albiol; els periodistes Mariola Cubells, Pep Sastre i Laura Ballester; Joan Oleaque i Josep Ramon Lluch; la campiona olímpica Miriam Blasco; els escriptors Màxim Huerta i Ferran Torrent; la científica Anna Lluch; l’exjugador del Pamesa Nacho Rodilla; el pastisser Paco Torreblanca; el director audiovisual José Luis García-Berlanga, fill de Luis García-Berlanga; els artistes Francisco i José Manuel Casañ, i la fallera major del 1989 Covadonga Balaguer, entre altres.

Cada programa repassa un any

Cada capítol ens proposarà un viatge per un any concret de la nostra història recent per mitjà de les cinc notícies més rellevants i, també, de les cançons, els anuncis, els programes de televisió, les pel·lícules i les modes que van definir cada època. Perquè tot el que hem viscut sempre torna com un dejavú.

Mireia Llinares és una periodista amb més de vint anys d'experiència que ha treballat en diversos formats d'infoentreteniment. Des del 2005, ha passat per les principals cadenes de televisió tant d'àmbit autonòmic com estatal. En Canal 9 va presentar durant anys els informatius, en À Punt va conduir la versió d’estiu del Podríem fer-ho millor tant en tele com en ràdio, i també ha treballat en La Sexta, Cuatro i TVE.

 

També et pot interessar

stats